Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
županijska skupština

Ante Sanader: Objavit ćemo imena svih koji su gradili na Marjanu!

Ante Sanader (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
16.12.2011.
u 15:30

SDP-ovac Radojković pitao je što Županija namjerava poduzeti u vezi s izdavanjem dozvole tvrtki u vlasništvu Fani Horvat, a Sanader ga je pitao zašto o gradnji na Marjanu nije i prije govorio

Na današnjoj sjednici Skupštine Splitsko-dalmatinske županije župan Ante Sanader (HDZ) najavio je da će objaviti imena svih uglednika koji su gradili na Marjanu!

Naime, tijekom aktualnog sata Veljan Radojković (SDP) pitao je što Županija namjerava poduzeti da se spriječe nasrtaji investitora na prostor Marjana poglavito nakon sramotnog stava Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja da Grad može izdati dozvolu za gradnju na Prvoj vodi koju je zatražila Fani Horvat, nevjenčana supruga gradonačelnika Željka Keruma.

– Objavit ćemo imena svih koji su gradili na Marjanu – kazao je župan Ante Sanader. No, naglasio je da ga žalosti što Veljan Radojković nije isto zagovarao i prije nekoliko godina kad su neki uglednici također gradili na Marjanu. Zašto o tome tada nije javno progovorio?

S obzirom na informacije da je Latebra, tvrtka Fani Horvat, podigla hipotekarni kredit u Erste banci založivši zemljište na Prvoj vodi iako se ono dijelom nalazi na pomorskom dobru, Srđan Gjurković (HNS) pitao je jesu li utvrđene granice pomorskog dobra. Iz stručnih službi Županije odgovoreno mu je da je utvrđivanje granica pomorskog dobra u proceduri i da idu u katastar.

Komentara 19

RO
rosa
16:07 16.12.2011.

Bez obzira na predhodne greške (ako je bilo) treba li jednom stati sa tom praksom? Zna se HDZ-e praksa, gura se dok se ne napravi maximalna šteta.

RO
rosa
16:07 16.12.2011.

Koji su ovo umišljeni tipovi? Obnašatelji javnih funkcija ili njihove supruge pa si odmah tepaju \"UGLEDNICI\".

OM
omer
20:48 16.12.2011.

Sanader,--dali je to brat velikog Ive, da neće i tu biti \"Kud Ivo tu i ja\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije