Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Rubeša:

'Takvim razmišljanjem mladi će nam postati Irci, a mi ćemo izumrijeti kao T-rex'

Ante Rubeša
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
21.04.2015.
u 11:40

Istaknuo je da se obraća u povodu najtužnije sjednice Gradskog Vijeća u povijesti Grada Zadra.

Ante Rubeša, zadarski gradski vijećnik Akcije mladih, prosvjedovao je priopćenjem zbog odluke da se za KK Zadar iz proračuna izdvoji tri i pol, a za NK Zadar 1,3 milijuna kuna.

Istakao je da se obraća u  povodu najtužnije sjednice Gradskog Vijeća u povijesti Grada Zadra.

"Tražimo raspuštanje ovog teatra laži i ljudske pohlepe"

- Nakon što su vijećnici vladajućih jednoumno i bez trunke grižnje savjesti, odbili zakrpati krov djeci s posebnim potrebama, osigurati higijenske uvjete djeci u vrtiću Radost, nakon što su odlučili da ćemo i dalje za prvo i peto dijete dobivati 1500 kuna i polako izumrijeti i nakon što su odlučili i dalje trovati stanovnike Brodarice kancerogenim muljem, nije nam preostalo ništa nego da tražimo raspuštanje ovog teatra laži i ljudske pohlepe - istakao je između ostalog Rubeša prosvjedujući zbog gradske uplate u institucije koje su, kako je naveo, zajedno dužne "kao Grčka".

- Takvim načinom razmišljanja nećemo nikad izgraditi Centar Mocire, mladi će nam postati Irci, a mi ćemo izumrijeti kao T-rex. Bože, oprosti im, oni stvarno ne znaju što čine. Radosti više nema, a mladost su nam pokrali i prodali - zaključio je Rubeša.

>>KK Zadar uz oko 12,5 milijuna kuna iz predstečajne nagodbe dužan i dodatnih 9,5 milijuna kuna

>>Grad Zadar zbog porezne reforme diže kredit od šest miljuna kuna

Komentara 5

ST
Stipeprof
12:31 21.04.2015.

Hrvati su tisuću godina čekali da Hrvatska postane samostalna država a kad se to dogodilo bježe iz nje glavom bez obzira.

AN
anticenzura
12:07 21.04.2015.

Hrvatskoj fali pametnih, hrabrih i postenih ljudi. Nasa najveca nesreca je sto nemamo muskaraca u drzavi. Imamo polu-pi... kice sto gacu na sve strane, nje nje, poput ovakvih, i lazne ''domoljube'' sto parazitare pod satorom, a svi skupa ne vrijede kao 4 Svicarska ili Norveska srednjoskolca kada sidju na ulice da stave drzavu i politikante u red. Vi ste jad i bijeda, u Hrvatskoj ne mozes naci dva covjeka da isto misle, imaju 1500 udruga i preko 150 stranaka, zabokrecinica od 4,5 mio stanovnika. Naravno da cemo nestati kao narod, sva se Hrvatska pamet vec razbjezala, a vi nastavite birati tu dvoglavu zvjer HDZ - SDP da vam kroje sudbinu vasoj djeci, niste bolje ni zasluzili.

Avatar airbizz
airbizz
15:28 21.04.2015.

ovakve izjave bi se trebale vrtiti u tv medijima.valjda bi se onda makar imalo hdz/sdp đon(obraz) malo zacrvenio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije