Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMAK SVIJETA
Povratak na članak

Ante Radonić: Kralj Maja 21. 12. objavio bi samo – veliku feštu

Mala je vjerojatnost da se među neotkrivenim asteroidima krije neki koji bi bio globalna opasnost za čitavu našu civilizaciju, ali već i asteroid od 50-ak metara može uništiti čitav grad, objašnjava Radonić.

Komentari 5

VO
vordag
15:56 20.12.2012.

Maje su složili svoj kalendar dvije tisuće godina unaprijed. To im se činilo sasvim dovoljno. Inaće, postoji mnogo kalendara, ne samo majanski.

VL
K1
k1milica
20:58 20.12.2012.

cak da je zvijezda termonuklearna reakcija je samo teorija(opceprihvacena) ali tu postoji puno nelogicnosti...brojke jednostavno ne stimaju sunce je em prehladno za hidrogensku bombu takvih razmera.. povrsina je toplija od unutrasnjosti,,, sto je sve nebitno prema tvrdnjama o bijelim(ili cak smedjim patuljcima) crnim rupama... ne tvrdim ni da je tako ni da nije ali tvrdim da nitko nezna sto svatlp tko je citao hawkinga itd jako dobro zna........jednostavno nemogu vjerovat ljudima koji znaju sta je bilo/ce biti za 4 i po 000 000 000 godina a nezna sto je rucala jucer

VL
LL
LEX-LUTOR
14:18 20.12.2012.

Mene zapravno od cijele price samo zanima vrlo jednostavno pitanje, kako je jedan vrlo jednostavan narod mogao imati tako precizna znanja iz asto-fizike tisucama godina unazad ??? Interesanto je da ni Kat.crkva te detalje bas nikada ne spominje posto je ta znanost ipak MALO starija .......

VL
FI
fiberglas
15:21 20.12.2012.

A kako onda mi računamo vrijeme, odnosno nije li Papa rekao da u našem računanju vremena nije sve up to date? Misli se na korekciju Nulte godine. I kako su lumeni onda izračunali-znali na koji datum su Maje ,zapravo mislilii odn. kako su to uspredili sa našim (gregorijanskim) kalendarom? Kada ni gregorijanski , očito, nije točan.

VL
K1
k1milica
21:02 20.12.2012.

za astrofiziku svaka mu cast ali sto se tice nuklearne i teorijske fizike nije tako potkovan....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.