Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka iz zrakoplova

Ante Gotovina u avionu: Sretni smo što dolazimo kući. Napokon!

gotovina na plesu (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
16.11.2012.
u 17:31

Hrvatske generale na putu u Zagreb pozdravila je Hrvatska kontrola zračne plovidbe te im zaželjela dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor za koji su se borili i žrtvovali

– Dragi naši generali, Hrvatska kontrola zračne plovidbe s ponosom vas pozdravlja i želi vam dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor za koji ste se borili i žrtvovali. Od srca vam hvala na tome. Dobro došli – tako su hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač pozdravljeni kada su ušli u zrakoplov koji ih je vozio iz Haaga u Hrvatsku, a audiosnimku objavila je Antena Zagreb.

– Pozdrav vama! I mi smo sretni što dolazimo kući napokon! – odgovorio je general Gotovina.

>> Generale dočekalo 100.000 ljudi: Ovo je naša zajednička pobjeda!

Sve o presudi generalima čitajte i u našem specijalu

Komentara 5

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
18:25 16.11.2012.

Ko ne bi bio sretan kada posle sedam godina robijaštva dolaziš kuči među svoje balkanske.

MI
Mijat
18:54 16.11.2012.

Zamislite sta je reka selektor Štimac u kameru. "Svi hrvatski problemi sad prestaju!" Pa to je kralj i vjerojatno jedan od glupljih ljudi na javnoj sceni Hrvatske. papak Šta ću ja za hlače i zimsku cipelu djeci?!

DO
Doglavnik
19:02 16.11.2012.

Od srca sve naj bolje , tako sam danas sretan !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije