Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cyber napadi

Anonymousi proglasili rat Islamskoj državi: Pronaći ćemo vas i nećemo vas nikad ostaviti na miru

Anonymousi
Foto: Screenshot YouTube
1/2
16.11.2015.
u 09:48

Proglašen je rat. Pripremite se. Francuzi su jači od vas i iz ovog će zvjerstva izaći još jači, objavili su hakeri u videu

Anonymousi su proglasili rat protiv Islamske države, a zbog serije terorističkih napada u Parizu u kojima je ubijeno najmanje 129 osoba.

''Totalni rat'' proglasili su putem videa koji su, pretpostavlja se, objavili u petak navečer, piše britanski Telegraph.

– Proglašen je rat. Pripremite se. Francuzi su jači od vas i iz ovog će zvjerstva izaći još jači – objavili su hakeri u videu te obećali da će protiv terorista pokrenuti najveću operaciju do sada.

– Budite sigurni da ćemo vas pronaći i da vas nikada nećemo ostaviti na miru. Očekujte masivne cyber napade – kažu u snimci.

Podsjetimo, u terorističkim napadima u Parizu ubijeno je najmanje 129 osoba, a još ih je 350 ozlijeđeno, od kojih je 99 u teškom stanju. Napade je izvelo, sumnja se, sedam terorista.

>> Francuski premijer: Planiraju se novi napadi i to ne samo protiv Francuske

Komentara 31

VE
vedriti
10:09 16.11.2015.

Do toga je "moralo" doci. Kada vlasti u Eu, te bogate Islamske drzave nista nisu poduzele same. A Ameri i Rusi nisu suradjivali.

FO
ForeignLegion1987
10:10 16.11.2015.

pridruzujem se....od sada,,,,,, nigdje,,,, vise nece imati mira,,,,to vazi za sve muslimane,,,koji ,,,stoje sa strane,,, i to sve mirno gledaju,,,,i ponekad daju koju izjavu osude,,,i to je sve a iza zatvorenih vrata pomazu tim bolesnim jadnicima islamistima,,,od sada,,,, nigdje vise nece imati mira

TO
tobija
10:54 16.11.2015.

da,uistinu im se tresu gaće...bitno da svatko živi u nekom svom svijetu i da je sebi važan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije