Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hakeri

Anonymousi prijete: 'Izbrisat ćemo cijeli Izrael s interneta'

'15.02.2013., Slavonski Brod - Prosvjed koji su organizirali pokreti Anonymous i Occupy Croatia okupio je na glavnom gradskom trgu  Korzu unatoc hladnom vremenu stotinjak, uglavnom mladih Brodjana. Og
'Ivica Galovic/PIXSELL'
14.03.2013.
u 21:33

Izrael je ove prijetnje očito shvatio ozbiljno budući da su već počeli pripreme za obranu, piše Russia Today.

Hakerska grupa Anonymous planira veliki cybernapad na Izrael prijeteći da će čitavu zemlju \"obrisati\" s interneta. Izrael je ove prijetnje očito shvatio ozbiljno budući da su već počeli pripreme za obranu, piše Russia Today.

– To je nešto što se priprema posljednjih nekoliko dana. Ono što razlikuje ovaj plan od prijašnjih jest to što ga, po svemu sudeći, organiziraju hakerske grupe bliske Anonymousima, a udružuju se s hakerima iz cijelog svijeta – izjavio je Ofir Ben Avi, direktor online-grupe Accessible Government.

Prvi napad pokrenule su grupe hakera tijekom izraelskog napada na Gazu u studenom 2012. 

 

Ključne riječi

Komentara 14

TR
traper
22:41 14.03.2013.

Ako ih Mosad uzme u obradu,neće im pomoći "anonimnost",nagutaće se brzo ili olova ili vode ili polonija i ovo im je "pametna" akcija kao paljenje cigarete u benzinskoj cisterni.

TR
traper
22:41 14.03.2013.

Ako ih Mosad uzme u obradu,neće im pomoći "anonimnost",nagutaće se brzo ili olova ili vode ili polonija i ovo im je "pametna" akcija kao paljenje cigarete u benzinskoj cisterni.

Avatar superhik74
superhik74
22:24 14.03.2013.

Ne vjerujem da ce puno suza biti proliveno ukoliko se ta prijetnja ostvari. To ce samo malo smanjiti cionisticku propagandu s obzirom da kontroliraju vecinu medija na zapadu, tako da ucinak nece biti pretjerano stetan za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije