Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haktivistička grupa

Anonymousi optužuju CloudFlare da štiti s ISIL-om povezane stranice

Anonymousi
Foto: Reuters/PIXSELL
01.12.2015.
u 09:28

Matthew Prince, šef CloudFlarea kazao je da su tu analizu proveli klinci te da ju je teško shvatiti ozbiljno.

Haktivistička grupa Anonymous optužila je tvrtku iz Silicijske doline CloudFlare da štiti neke s ISIL-om povezane internetske stranice od cyber napada, prenosi Independent.

Grupa tvrdi da CloudFlare dopušta teroristima da se bore protiv napada Anonymousa tako što sprječava DDoS napade. U izvještaju se navodi da CloudFlare štiti 40 stranica koje su povezane s terorizmom. Među njima je i 37 na kojima se objavljuje pro-ISIL-ova propaganda.

Matthew Prince, šef CloudFlarea kazao je da su tu analizu proveli klinci te da ju je teško shvatiti ozbiljno.

>> Obavještajne službe s radošću prate borbu Anonymousa protiv ISIL-a

Ključne riječi

Komentara 2

FO
ForeignLegion1987
14:09 01.12.2015.

Matthew Prince, šef CloudFlarea big mistake not to kids not telling the truth to the people soon people will get all the documentation to receive a large sum of money from Isil

OK
okus
09:36 01.12.2015.

Ma ozbiljno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije