Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hakeri

Anonymousi objavili rat Donaldu Trumpu: Njegove izjave pogoduju ISIL-u

anonymous
Foto: Screenshot YouTube
1/2
11.12.2015.
u 18:35

Što više SAD bude provjeravao muslimane, ne samo one radikalne, možete biti sigurni da će vas Islamska država staviti u svoju društvenu kampanju, smatraju Anonymousi

Hakerska skupina Anonymous objavila je cyber rat Donaldu Trampu nakon što je izjavio kako bi trebalo zabraniti ulazak svim muslimanima u Sjedinjene Američke Države. 

Hakeri su u videu koji su objavili na internetu kritizirali njegove izjave, ali su i upali na internetsku stranicu Trump tornja u New Yorku. 

– Što više SAD bude provjeravao muslimane, ne samo one radikalne, možete biti sigurni da će vas Islamska država staviti u svoju društvenu kampanju. Donald Trump, zato razmisli dvaput prije nego što progovoriš. Upozoren si – kažu u videu Anonymousi. 

Ističu kako Trumpove izjave idu na ruku ISIL-u pa su mu zbog toga objavili rat. 

>> Trump pozvao na potpunu zabranu ulaska u SAD muslimanima

Komentara 10

ZI
zimerman
18:48 11.12.2015.

Sad Nam ovi Internet kriminalci dijele politicke savijete I odradjuju kog ce narod izabranI za predsijednika

AN
AnteizmalogZGa
18:48 11.12.2015.

Po mome ...anonimusi su jedni obični bezveznjaci. Ako se bore za dobrobit ovog svijeta neka objave svoje ime i neka se žrtvuju za dobru stvar. Ovako oni su tipovi koji beru "klikove" za svoje aktivnosti, a u konačnici ...od togaa nikakve koristi!!!!

ZH
zlatko.harapin53
20:30 11.12.2015.

Anonymous je mogao objaviti rat i američkom predsjedničkom kandidatu Ben Carson-u koji je izjavio da se crncima dogodila najbolja stvar u životu kada su kao robovi dovedeni iz Afrike u Ameriku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije