Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na web stranici
Povratak na članak

Anonymousi na stranicama Vlade RH ostavili poruku: Dosta ste krali!

Anonymousi se još uvijek nisu očitovali o novom razlogu za upad na službene stranice Vlade, a pretpostavlja se da bi razlog ovoga puta mogla biti odmazda zbog stupanja na snagu novog Kaznenog zakona

Komentari 3

Avatar bodavica
bodavica
17:28 03.01.2013.

Gopodo komentatori vodite računa o komentarima jer možete lako završiti na Robiju!!!!!!!!!!

VL
KR
krka
18:50 03.01.2013.

Demantirajte dečke onda Vam budem vjeroval da nisu u pravu!

VL
Avatar DucMan
DucMan
11:03 04.01.2013.

03.01.2013. u 18:50h krka je napisao/la: Demantirajte dečke onda Vam budem vjeroval da nisu u pravu! ---------------------------------------------------- Mislim da bi logičnije bilo da oni potkrijepe tvrdnje o krađi. Mislim, nismo baš toliki naivci, znamo tko je u ovoj državi bjesomučnoo krao. I slažem se da bi ovo prije moglo biti djelo HDZ-a, nije ovo Anonymous stile. A obično lopov viče - Drž'te lopova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.