Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTORICA NAJPOZNATIJEG SVJETSKOG DNEVNIKA
Povratak na članak

Anna Frank nije uhićena zbog izdaje, u pitanju je drugi razlog?

Već i sam Annin dnevnik ukazuje zapravo na novi dokaz, smatraju istraživači, pozivajući se na dio dnevnika u kojemu ona, na dan 10. ožujka 1944., opetovano piše o uhićenju dvojice ljudi "B" i "D" koji su sudjelovali u ilegalnom dijeljenju kupona za hranu i koji su bili smješteni u istoj zgradi.

Komentari 1

MA
Marsijanac1
16:24 18.12.2016.

Dio dnevnika Ane Frank pisan je vrstom pinkala koje nije postojalo tijekom WWII. Otto Frank, otac Ane je sudskom odlukom morao platiti odstetu autoru koji je NADOPUNIO Anin "dnevnik".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.