Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ankica Lepej počet će štrajk glađu ako Vlada ne da ostavku

Ovoj vlasti mora doći do mozga da mora otići – kazala je jedna od najpoznatijih hrvatskih zviždačica
14. ožujka 2011. u 15:20 456 komentara 11 prikaza
ankica lepej
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ako Vlada ne da ostavku do subote 19. ožujka, počet ću štrajk glađu – obznanila je na Facebooku Ankica Lepej, koja je inače do sada sudjelovala na svih deset zagrebačkih "Facebook prosvjeda".

– Kako su ovi prosvjedi pokrenuti putem Facebooka, tu sam svoju odluku i objavila na Facebooku. Situacija u zemlji je grozna. Svaki dan s ovom vlašću izgubljen je dan. Ovo što mi imamo je tiranija. Nezadovoljstvo građana već se toliko nagomilalo da je postalo nepodnošljivo, a Vlada i premijerka ponašaju se kao da ih se to ne tiče. Osim što ne znaju, još su i arogantni, bahati, drski... Strašno je to kako se odnose prema narodu. Ovoj vlasti mora doći do mozga da mora otići – kazala je za Večernji list jedna od najpoznatijih hrvatskih zviždačica dodavši da se na štrajk glađu odlučila zato što joj je već, zbog godina, teško marširati gradom, a ovim činom želi se i solidarizirati s onim ljudima koji gladuju zbog neimaštine jer su izgubili posao, ne primaju plaće...

– Ne kažem da ću štrajkom glađu uspjeti, ali to će biti moj način da pomognem svima koji su nezadovoljni kao i ja. Ni nakon 20 godina nema predaje – napomenula je Lepej koja je i jedna od savjetnica predsjednika Ive Josipovića u Vijeću za socijalnu pravdu.

VIP izdvaja za Vas

  • Dijaspora:

    Ako me ne izaberu za novoh premijera prestat ću lupetati po internetu.

  • darko9 :

    popišat ču prosvjednike sa balkona ako josipović neda ostavku

  • dejavu:

    Ankice boli ti tu bagru ona stvar za strajk gladju ! Generalni strajk mozda ali ova bagra bez batine neide nikamo... ......to je sljam i s njima nema na finjaka !