Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMS INTERVJU

Ankica Lepej: HDZ nema zrna vjerodostojnosti

ankica lepej
Patrik Macek/PIXSELL
29.04.2010.
u 19:40

Ja tražim vjerodostojnost, a u HDZ-u i Jadranki Kosor nema zrna vjerodostojnosti, kaže Lepej.

1. Je li vas iznenadio Josipovićev poziv u Vijeće za socijalnu pravdu?
Iskreno, da! Premda sam vjerovala u Josipovića – iznenadilo me. On je u to Vijeće uzeo malog čovjeka, ali s velikim srcem i osjećajem za pravdu. K tome, drago mi je što je to volonterski. Da mi je kojim slučajem i ponuđena novčana naknada za rad u tom vijeću – odbila bih je.

2. Kakva je po vama trenutačna slika socijalne pravde i sigurnosti u Hrvatskoj?
Glad i bijeda. Je li socijalna pravda što su nas prevarili i pokrali u pretvorbi, pa onda i u tranziciji?! Neki su dobili sve, a drugi ništa. Je li pravda raditi, a ne dobivati plaću?! A što je s toliko mladosti na burzi?! Treba nam manje pohlepe i više odgovornosti.

3. Biste li pristali biti i dio tima premijerke Kosor da vas je ona kojim slučajem pozvala u neko svoje savjetodavno tijelo?
Ni slučajno! Ja tražim vjerodostojnost, a u HDZ-u i Jadranki Kosor nema zrna vjerodostojnosti.

Ključne riječi

Komentara 51

JS
ja sam gladan
14:01 05.05.2010.

Sve više vjerujem u onu: vanjski izgled govori sve o stanju čovjekove duše. A ovo je živi dokaz. Istina je porazna. Reptili su među nama. Ovaj stvor traži vjerodostojnost? Zna li taj stvor što je to?

KO
koltrina
13:27 30.04.2010.

Jadna država i još jadniji predsjednik koji je spao na SAVIJETE Ankice Lepej !!!

VI
Vinko37
21:47 29.04.2010.

Gdja Lepejko, cuje se da trazite vjerodostojnost. Samo recite gdje i kada ste je izgubili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije