Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ocjena rada Vlade

ANKETA Jeste li za prijevremene izbore?

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.05.2014.
u 20:03

U anketi ispod teksta pozivamo vas da nam kažete jeste li za prijevremene izbore!

Prema posljednjem istraživanju CRO demoskopa za travanj, čak je 40,08 posto građana za prijevremene izbore. Njih 39,2 posto je protiv, a izbore ne zanima 13,1 posto građana.

Od 1300 ispitanika u travanjskom CRO demoskopu, koji za HRT radi agencija Promocija plus, 11,5 posto članovima SDP-a spočitava optužbe za korupciju.

10,8 posto ispitanika smatra da je za pad podrške Vladi odgovoran sam premijer Zoran Milanović, to jest njegova loša komunikacija.

Posljednji postupak premijera Milanovića, smjena Slavka Linića svakako će imati utjecaja na mišljenje birača u idućim istraživanjima, a mi vas u anketi ispod teksta pozivamo da nam kažete jeste li za prijevremene izbore.

>> 'Odlazak Slavka Linića zapravo je i kraj Zorana Milanovića'

>> 'Milanoviću ne preostaje ništa drugo nego da smijeni sam sebe'

Jeste li za prijevremene izbore?

Komentara 83

Avatar navijač
navijač
20:17 06.05.2014.

Ova vlada više nema povjerenje naroda i zastupa - samu sebe,vrijeme je da ode!

Avatar tajar
tajar
20:19 06.05.2014.

Mogli bi imati prijevremene izbore zajedno s izborima za EU parlamentarce, ali ih ne će raspisati.

DU
Deleted user
20:39 06.05.2014.

Gledam trenutne rezultate ankete ispod članka. To i jest anketa jer u njoj nema muljanja. Istina, brojke su male, (trenutno) 246 za privevremene izbore, što je preko 80%. Protiv toga je nekih 16%. Unatoč malom broju predanih glasova ipak na neki način prilično reprezentativna. Ova Vlada više nema povjerenje građana i po svim uzusima civilizirane demokracije trebala bi odstupiti s vlasti. Tko će je naslijediti o tome ćemo vjerojatno jasnije moći govoriti nakon izbora za EU parlament 25. svibnja. Mnoge će stvari do tada izgledati drugačije i najvjerojatnije će se vidjeti trend kojim ide hrvatsko biračko tijelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije