Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ročište u Ndoli

ANKETA Jeste li iznenađeni što Pernar svjedoči na suđenju Hrvatima u Zambiji?

Zagreb: Ivan Pernar održao tribinu na temu javnog gradskog prijevoza
Borna Filic/PIXSELL
26.05.2023.
u 14:16

Iako se govorilo da neće, Ivan Pernar ipak se danas pojavio na sudu u Ndoli gdje svjedoči protiv uhićenih Hrvata.

Ivan Pernar danas svjedoči na suđenju Hrvatima u Zambiji koje se sumnjiči zbog kaznenog djela trgovine ljudima u pokušaju. Rekao je kako je jedan od Hrvata rođen kao žena, a sad se predstavlja kao muškarac, tvrdeći da je u DR Kongu poznato da transrodne osobe ne mogu posvajati djecu.

U nekom trenutku se i derao, a iznerviralo ga je pitanje je li njegov dolazak u Zambiju uzrokovan time što se ponovno želi kandidirati na idućim parlamentarnim izborima pa želi da se opet o njemu piše u hrvatskim medijima. Tijekom unakrsnog ispitivanja jednog branitelja Pernar je pitanje odvjetnika opisao kao besmislicu.

Jeste li iznenađeni što je Ivan Pernar prihvaćen kao svjedok na suđenju Hrvatima u Zambiji?

Tad je odvjetnik zatražio da se Pernara odvede u zatvor. Obitelji uhićenih već su prije govorili im nije jasno zašto on svjedoči, s obzirom da nema veze sa slučajem. 

GALERIJA Suđenje Hrvatima u Zambiji čiji proces traje još od prosinca 2022.

Zagreb: Ivan Pernar održao tribinu na temu javnog gradskog prijevoza
1/15

 

Komentara 10

DU
Deleted user
15:22 26.05.2023.

Ima reci ono sto svi presucuju i zataskavaju..eto kakve veze ima.Po pojedincima ova skupina kriminalaca se treba predstaviti kao mucenike,nagradit ih ordenjem,docakat ih kao Vatrene...

TH
than
15:03 26.05.2023.

Samo dva ponudjena odgovora ?

PB
pb1520
16:17 26.05.2023.

Eto, i Stipe Mesić je svjedočio protiv Hrvatske u Haagu, a i nedavno vezano uz golf na Srđu pa niste pitali to pitanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije