Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Svatko treba snositi posljedice za svoje postupke, pa tako i ministrica Zlatar'

Ne volim govoriti o tome koliko radim, nego volim da se to vidi, kazala je haesnesovka uspoređujući svoj i Bandićev stil
22. ožujka 2015. u 17:29 24 komentara 2204 prikaza
Anka Mrak Taritaš
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Za Zagreb bi bilo najbolje da se ide u prijevremene izbore, umjesto da se bavimo time koliko će Bandić biti u zatvoru – rekla je u emisiji “Nedjeljom u 2” ministrica i HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš. Uspoređujući svoj i Bandićev stil rada, kazala je da postoji velika razlika između toga pričati kako se radi i stvarno raditi.

– Ne volim pričati o tome koliko radim, nego volim da se to vidi – istaknula je, dodajući da su u njenu planu za upravljanje gradom kratkoročni, srednjoročni i dugoročni projekti, a u prve spadaju žičara do vrha Medvednice, energetski učinkoviti vrtići i škole te davanje poslovnih prostora u zakup za jednu kunu.

O HNS-u kao klijentelističkoj stranci rekla je da javnost ima pravo na takvu percepciju, no da nije dobro da se klijentelizam veže uz bilo koju stranku. Slučaj ministrice Andreje Zlatar Violić i njenu moguću smjenu, pak, komentirala je riječima: – Kada ste ministar, ne možete si dopustiti nemar i aljkavost, a ovdje je toga bilo. Svatko treba snositi posljedice za svoje postupke, pa tako i ministrica Zlatar. Ja pazim da s putovanja vratim svaki nepotrošeni euro. Kada se sve utvrdi, o pitanju smjene odlučit će Zlatar, V. Pusić i premijer Milanović.

>> 'Najizgledniji je scenarij: Bandić izlazi i ostaje na čelu Zagreba'

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Deleted user:

  što ima zlatar odlučivati o svojoj smjeni, već je trebala dati ostavku, pa zar je država njezina prčija pa da uzima novac i vrača na kredit i da li je platila kamate na posuđena sredstva, sve je to lopovski i ... prikaži još! nemoralno, a kad je još i od ministra bezobrazno i treba biti kažnjivo za primjer drugima

 • Avatar kamen_i_sol
  kamen_i_sol:

  nakon svega očekujem sada i predizborni slogan ''dragi građani, krajnje je vrijeme da MRAK vlada Zagrebom''

 • Avatar dotur vice
  dotur vice:

  Slučaj ministarke Andreje Zlatar Violić i njenu moguću smjenu, pak, komentirala je kandidatkinja za gradonačelnicu grada Zagreba Anka Mrak riječima: - kada ste ministar, ne možete si dopustiti nemar i aljkavost, a ovdje je toga bilo. Svatko treba snositi posljedice ... prikaži još! za svoje postupke, pa tako i ministrica Zlatar. Kada se sve utvrdi, o pitanju smjene odlučit će Zlatar, V. Pusić i premijer Milanović. A PAZ SAD OVO Dotični je danas u Garešnici izjavio: " Nema povratka na staro, a za to je potrebna kvalitetna i nekorumpirana Vlada, poput ove SDP-ove". Rekao bi stari Izet Fazlinović: Uf...mati moja mila....koja smijurija!!!