Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ministrica
Povratak na članak

Anka Mrak Taritaš: Otpratila sam osam ministara

Specijalni zadatak – 2003. poslali su je iz Ministarstva u Ured za planiranje razvoja Zagreba da počisti sve što je zaribao vrlo mladi i ambiciozni HNS-ovac Mislav Žagar

Komentari 5

TE
teatmilattone
11:25 25.11.2012.

GUP se mijenja prema potrebi gradonačelnika . A rekonstrukcije se izvode bez pravog planiranja i projektiranja , bez dozvola, pod izmišljenim pojmom pojačanoga održavanja. Možda to većini izgleda lijepo ali je ne kvalitetno ,često i opasno i obavezno previše skupo.vezno previše skupo. Uz dužno poštovanje ne znam koliko je nova ministrica u tome sudjelovala i dali to može promjeniti ?

VL
CR
crocro
11:27 25.11.2012.

Nadam se da se ministrica neće dati nasanjkati i rušiti sitne objekte ljudima oko njihovih kuća, nadstrešnice, sjenice, roštilje, drvarnice, sitne garažice pa čak i da prijeđu2-3 kvadrata više. Ona se treba usmjeriti na dobro i smišljeno nelegalno izgrađene objekte većih vrijednosti i to na mjestima gdje to nije dopušteno. A takve objekte su izgradili ljudi koji su trebali znati da se u to ne mogu upuštati bez građevinskih dozvola. To su razno razni objekti velikih dimenzija: stambene zgrade, velike kuće, poslovne zgrade, vikendice i sl. Jednostavno zato što su drugi trebali imati suglasnosti i davati novac za građevinske dozvole. Sitne i male objekte koji ne služe za nikakvu zaradu i koji ne služe za stanovanje ili trgovačku djelatnost ne trebaju rušiti. A to su kao što sam naveo: drvarnice, sjenice ispod kojih stane jedan srednji stol, roštilji ili pečenjarnice, male garažice ili slični objekti, pa čak i da imaju koji kvadrat više. Jer i to narodu planiraju rušiti, ali to će im biti velika pogriješka.

VL
VI
vital
11:45 25.11.2012.

5.11.2012. u 11:23h Rollo Tomasi je napisao/la: Viš ti to. HNS-ovka napredovala za vrijeme HDZ-ove vlasti jer je eto bila sposobna. Štpviše, HDZ-u se događalo da ima nestranačke ljude među ministrima. Kak se to nije dogodilo pod SDP-om i HNS-om? Kaj, nema boljih od njih ili je samo tam neki nepotizam i uguravanje po stranačkom ključu? Ma sigurno je ovo prvo. Dam se kladiti. -------------------- Logičan odabir s obzirom na njeno iskustvo, ali ipak veliki uspjeh za gospođu koja, iako uvijek bliska HNS-u, nikada nije bila članica političke stranke. Kad bi samo pažljivije čitao, a manje komentirao....

VL
BU
bubimir
12:07 25.11.2012.

nema dvojbe, naša budućnost je stopostotni mrak

VL
ST
stefj
12:10 25.11.2012.

Ma super, nikada u životu nije se bavila strukom, oduvijek je u birokraciji. Još jedna u nizu koja nema doticaja s realnošču, koja je podobna, koja u životu nije zaradila jednu kunu radom. Koliko je vidljivo, jedina dvije prave karakteristike su joj povlađivanje šefovima i pažljiv odabir prijatelja... Ma nema, Hrvatska i dalje tone, s ovakvim političkim vrhom nije čudo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.