Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠTEDE
Povratak na članak

Anka Mrak-Taritaš: 'In house' je HNS-u prihvatljiv

Da li su uštede dovoljne, to treba još izanalizirati i vidjeti, rekla je ministrica

Komentari 9

GI
gismund
15:26 23.09.2014.

strančica sa 2% glasova birača, a drži u rukama milijarde državnog novca!?!????

VL
HR
hr76
18:22 23.09.2014.

Prestanite koristiti engleske pojmove za ono što možete izreći hrvatskim jezikom! Pa vi ste Vlada RH, pobogu!

VL
DU
Deleted user
16:27 23.09.2014.

Ovakve bi članke ipak trebalo objavljivati bez fotografija, ili makar uz popratno upozorenje. Imajte milosti. Isto se odnosi i na resor graditeljstva i prostornog uređenja.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
18:05 23.09.2014.

Naslov me prestrašio Anka Mrak-Taritaš: 'In house'... Kao neki početak horrora. Hvala Bogu da živim u spilji!

VL
M3
Miške 3
15:35 23.09.2014.

Ful Haus je prihvatljiv.

VL
ZA
zahira45
10:53 24.09.2014.

Ovo je očaj živi! Nemamo svoj jezik, nemamo ideje, nemamo budućnosti...

VL
SN
Snjezana
18:29 23.09.2014.

O moj Boze zasto se u Hrvatskoj sve vise govori Engleskim jezikom, " In house" sta vi gospodo Anka mislite ,jel mozda neznate izgovoriti to na Hrvatskom ,to vam znaci " u kuci " ,pa mi se borimo ovdje u Americi da zadrzimo Hrvatski jezik , ucimo djecu u Skolama ,dovodimo ih na Hrvatske mise da sto mogu bolje pricati Hrvatskim jezikom da se ne zaboravi ,ali kako je krenulo u Hrvatskoj nece im ni trebati.Gospodo Anka bolje da se vi pobrinete za vas posao ,izdavanje gradevinskih dozvola kao sto ste rekli , evo vam price da nista nefunkcionira na izdavanju gradevinskih papira.Moj muz je predo prosle godine za prosirenje postojece kuce koja je napravljena 1965 i posjeduje gradevinsku dozvolu,ove godine je otisao ti papiri nisu se makli sa stola ili bolje receno neke ladice,cak su ga pravili budalom da se neslazu negi brojevi,ajde mozda tada se pisalo olovkom pa umjesto 8 je broj 3 ali je najzalosnije sto to nezna niko ispraviti ili neznaju nego samo od vrata do vrata taj problem niko nezna ispraviti ,svi se cude zasto su ga poslali,samo u krug pa taj sistem stvarno ne funkcionira ,nemoj te se cuditi sto narod svana ne ulaze u nasu Hrvatsku ,nije problem u narodu nego u onima koji vode sistem kojeg neznaju iskoristiti.Traze ustede i rezanje a neznaju razraditi sistem da sto prije rjesavaju probleme i naplacivaju rjeseno ,dragi moji eto vam novaca samo se dajte u posao.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:56 24.09.2014.

...ulazak outsourceing-a na mala vrata...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:04 24.09.2014.

...zašto se ne definira broj čistačica koji neka ustanova može i treba imati, ali isto tako i broj pravnika, ekonomista i dr... te ukoliko netko od njih ode u mirovinu... može zaposliti druge... a ukoliko netko želi više čistačica odd standarda ili pravnika ili ekonomista - neka to budu in house... outsourceing i dr... samo je pitanje tko bi to standardizira... svakako ne netko tko nudi in house, outsourceing i dr. usluge...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.