Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Anja Šimpraga: 'I u izbjeglištvu u Srbiji znali smo da je naš dom Hrvatska'

05.06.2022.
u 10:59

Oluja je obilježila djetinjstvo i odrastanje potpredsjednice Vlade Anje Šimprage. U velikom razgovoru za Večernji list priznala je da je bila potrebna hrabrost nakon povratka u Knin 1999. godine odlučiti tu i ostati, ali i jako puno ljubavi prema Hrvatskoj i Kninu, kao i odlučnosti da se pošalje poruka da je Hrvatska država svih svojih građana.

Komentara 48

SV
Sveznadar
11:03 05.06.2022.

Nikad Hrvatska neće imati ljubavi za one koji su je rušili.

HI
hiohio
11:16 05.06.2022.

Imate 3 zagarantirana saborska mjesta u saboru živite kao bubreg u loju sa plaćama u saboru bez obzira što nitko ne glasa za tu vašu stranku i ne bi nikad sa glasovima ni ulovili ni jedno saborskom mjesto ovako ihh imate 3 ,a Hrvati u Srbiji nemaju ništa. Hitno to treba ukinut ako to isto Srbija ne da Hrvatima tamo.

Avatar Zavratnica
Zavratnica
11:55 05.06.2022.

Nije problem u politici SDSSa,Pupovca ili Šimprage nego u HDZu koji ih je doveo na vlast u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?