Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOZITE I VI!
Povratak na članak

Anja (27) treba lijek koji će joj spasiti život, a država čeka: Bojim se, ali ne predajem!

"Problem mi je smijati se… onako od srca. Uvijek se počnem gušiti, ne mogu doći do zraka. Tijekom dana popijem 25 do 30 tableta. Vlada to sve može promijeniti uvođenjem ovih lijekova''

Komentari 6

ST
strahimir
16:24 15.07.2021.

Nažalost nema lijeka za sve bolesti, a najgori su mafijaši i liječnici koji daju lažne nade u suradnji sa farmaceutskom mafijom, što nas košta milijarde i onda nema novaca za one bolesti gdje se može pomoći.

VL
DA
danho
10:04 15.07.2021.

dajte im lijek aloo vladooo!

VL
DU
Deleted user
09:47 15.07.2021.

Želite li gosp. Beroš i ostala svita koja odlučuje.Ovdje imate javni apel i poziv ljudi koji žele lijek kako bi preživjeli , nemate potrebe da namećete nikome ništa , na ovakve stvari trošite novce, energiju i sve će biti bolje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.