Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mozak terorističke akcije
Povratak na članak

Iza Amrijeva napada u Berlinu zapravo stoji Mahir D.

Mahir D. Amrija navodio je iz Tunisa, a sada se, prema obavještajnim podacima, nalazi u Libiji pod zaštitom terorista ISIL-a

Komentari 6

TO
Toni70
10:38 31.03.2018.

Mahir D. Amrija navodio je iz Tunisa, a sada se, prema obavještajnim podacima, nalazi u Libiji pod zaštitom terorista ISIL-a.. Molim tko je u demokratskoj slobodnoj kampanjom oslobođenoj Libiji . Da ponovimo samo .Mahir D. Amrija navodio je iz Tunisa,, a sada se, prema obavještajnim podacima, nalazi u Libiji pod zaštitom terorista ISIL-a.. Halo demokrati nema više municije ili volje ili nisu teroristi kako nam se do nedavno jako objašnjavalo i tvrdilo kao istina !???? Eto kako god čitam sve mi je jasno . Tamo gdje su Amerikaci -NATO donjeli slobodu ( A Afganistanu donose več 18 tu godinu , čitam čujem na Njemačkim vjestima prošle godine 2017 samo 10.000 mrvih civila Afgana i američki droneri oko 3000 terorista "kampanjirali" vode kampanju protiv neprijatelja . U Iraku slave Zapadnjaci tek nedavno pobjedu trorista Kurda nad Islamistima . Kolio mrtvih tamo nezna se neki 300.- 600.000 terorista . U Siriji isto oko 400.000 i par civilista što jedino kako kažu Assad samo svoj narod ubija. Kad je mutav pa neide u druge države ubijati zločest kao demoktaski kampanjeri... Sad gle ovo odavno oslobodiše Libiju od pukovnika Gadafija i tko tamo sada stanuje čitamo sad ovdje gore Issil . Kad neki žele da biježe iz Libije od Islila Zapad ih silom vrača da se odluće za svoje . Narvno imaju i pravo američki brodovi da potapaju - legalizirano pravo ako ih je puno na brodu i može biti da su i teroristi .A nene da se vrate pokojnom Gadafiju . To je politika.

VL
BI
Bilstein
11:09 31.03.2018.

a zasto samo Mahi D.? je li to da mu ne bi povrijedili privatnost? koje su ove svabe smradovi od ljudi

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
15:44 31.03.2018.

to bi trebalo i vlasnika i restoran podp...t. 12 ljudi mrtvo i 70 ozlijeđeno ova im ima restoran . Cijelu mu obitelj u pm poslat. l čude se porastu simpatizera afD ?!

VL
RO
robertbruckner
21:51 01.04.2018.

Of je biv neki seprtlja hehehe

VL
ST
Stipan
19:45 03.04.2018.

Možda stoji i Izetbegović

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.