Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLEMENITA GESTA

Angelina Jolie usvojila malog Kambodžanina

18.03.2002.
u 00:00

Zvijezda filmskoga hita "Thomb Rider", lijepa Angelina Jolie (26), i njezin suprug, poznati američki glumac Billy Bob Thornton (46), usvojili su nedavno jednog dječačića iz Kambodže. Navodno je glumici oko zapelo za malenog Kambodžanina dok je tamo snimala scene "Thomb Ridera", a majčinski instinkti i želja da izbavi dječaka iz siromaštva učinili su svoje.

- Angelina je dobila sina Maddoxa, bebu od sedam i pol mjeseci, pa sam ja tako postao - djed i jedva čekam da ga dobijem na čuvanje - potvrdio je glumičin otac Jon Voight, 63-godišnji glumac, koji je nedavno bio nominiran za Oscara za sporednu ulogu u filmu "Ali".

Od kolovoza prošle godine, kada je postala UN-ova veleposlanica dobre volje, Angelina se posve posvetila humanitarnome radu obilazeći brojne izbjegličke centre. Poznato je da je izdvojila vlastitih 500.000 funti za stradalnike u Sijera Leoneu, a potkraj prošle godine donirala je 700.000 funti za pomoć afganistanskim izbjeglicama u Pakistanu.

Angelini je ovo drugi, a njezinu suprugu Billyju Bobu Thorntonu peti brak. Otkad su se vjenčali, u središtu su najrazličitijih tračeva o njihovu bizarnom seksu i čudnim životnim navikama. Međutim, Billy je nedavno izjavio kako su oni najvjerojatnije najdosadniji par u Hollywoodu.

- Mi smo poput svakog običnog bračnog para koji svake večeri okružen djecom gleda TV - tvrdi B. B. Thornton. (bbc, žvu)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije