Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podravski SDP

Androlić s 15 glasova više pobijedio Ledinskoga

'12.10.2012., Koprivnica - Konferencija za novinare SDP-a Koprivnicko-krizevacke zupanije na kojoj je njezin predsjednik Darko Ledinski kritizirao koprivnicko-krizevackog zupana Darka Korena, Milanku
'Marijan Susenj/PIXSELL'
29.10.2013.
u 10:00

U Križevcima je Ivan Majdak sa samo dva glasa više pobijedio starinu Ivana Knoka

Milivoj Androlić, ravnatelj koprivničkog dječjeg doma Svitanje, novi je šef SDP-a u Koprivničko-križevačkoj županiji. On je na nedjeljnim unutarstranačkim izborima dobio 15 glasova više od dosadašnjeg županijskog šefa, saborskog zastupnika Darka Ledinskog.

Podrška

Na izbore je izišlo 809 od oko 1500 članova SDP-a u Koprivničko-križevačkoj županiji. Androliću je glas dalo njih 412, a Ledinskome 397.

Članovi SDP-a tako su se odlučili za kandidata koji je imao podršku Zvonimira Mršića, bivšeg koprivničkog gradonačelnika, sada šefa Podravkine uprave, a otklonili su program Ledinskoga, koji je najavio da će umjesto vođenja stranke iz jednog centra moći uvesti timski model.

Prva žena

Napeto je bilo i u Križevcima, gdje je u utrci za vodeće mjesto u gradskoj organizaciji gotovo anonimni Ivan Majdak pobijedio sa samo dva glasa prednosti dugogodišnjeg SDP-ovog lidera u tome gradu Ivana Knoka.

U Koprivnici i Đurđevcu nije bilo izborne neizvjesnosti jer u utrci za čelna mjesta u gradskim organizacijama nije bilo više kandidata.

Novi šef koprivničkog SDP-a tako je postao Zoran Gošek, a u Đurđevcu je prva žena socijaldemokrata od nedjelje Milica Fuček.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije