Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAKOVEC

Andrija Hebrang u Međimurju: U medijskoj sam blokadi!

andrija hebrang
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
09.11.2009.
u 14:36

"I Nadan Vidošević i Dragan Primorac iskoristili su HDZ, u koji su ušli kao političke nule, za političku promidžbu, a sad su svoje interese stavili ispred interesa stranke."

I Nadan Vidošević i Dragan Primorac iskoristili su HDZ, u koji su ušli kao političke nule, za političku promidžbu, a sad su svoje interese stavili ispred interesa stranke. Ako ne cijene stranku koja je od njih stvorila političko ime, kako će cijeniti birače? - istaknuo je predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang danas u Čakovcu. I Vidošević i Primorac odbili su njegovu ponudu za unutarstranačke izbore za predsjedničkog kandidata jer su, kazao je, ocijenili da će izgubiti.

- Tako danas imamo situaciju da najjača stranka ima trojicu kandidata, jednoga legalnog i dva nelegalna. Mogli su prije kršenja stranačkog statuta dati ostavke i pokazati dostojanstvo, no oni su mislili još nešto ušićariti u HDZ-u. Ako netko nije u stanju poštovati statut, kako će kao predsjednik poštovati Ustav? - istaknuo je Hebrang, koji smatra da mediji na državnoj razini, posebno HRT, provode potpunu blokadu nad njegovim aktivnostima predsjedničkog kandidata HDZ-a.

- Moje aktivnosti se ne objavljuju, a daje se prostor onima koji dijele naranče i šarene lopte ili plešu s magarcima. Zaboravio sam već kako se ide na HRT, a neki kandidati su tamo dva puta tjedno. No, ja tu blokadu probijam u lokalnim medijima kojima sam dao već 74 intervjua - otkrio je Hebrang koji je Međimurcima predstavio program s konkretnim reformama. Dosad je prikupio 58.000 potpisa. Govoreći o 20-godišnjici pada komunizma, kazao je da je komunizam pao iz ekonomskih razloga.

- Bio je to sustav koji nije stimulirao rad, kreativnost, poduzetništvo i tržište, pa je 1989. godine bivša Jugoslavija doživjela apsolutni gospodarski slom. U ovih 20 godina dogodio se ogroman razvoj postkomunističkih zemalja, ali nije se promijenio način razmišljanja. Za to će trebati još jedna generacija - kazao je Hebrang.

Ključne riječi

Komentara 93

TO
tom
23:15 09.11.2009.

andrija ilti draš ili ti drašek, pa kaj se s tobom događa? pa ti si jadni človek čistam vse zmešal! hodi lepo dimo spat!

LO
Longday
09:27 10.11.2009.

santos007---hahaha,gdje si se ti iz Srbije našao braniti Primorca?? ne mogu vjerovati kakvih budala ima ovdje,ali Primorac na kraju ispada največa budala jer uopće smatra da će dobiti koji glas!!!

DD
DUVNJAK_DRAGO
19:58 09.11.2009.

On još nije odblokiran! Hitno na operaciju mozga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije