Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Ivkošić
Povratak na članak

Vlast uživala u atrakcijama – u Wimbledonu i vatrenoj katastrofi

Gledam ljude kako strepe za područja koja guta plamen, kako gotovo plaču, kako jure na svake vijesti na TV-u, kako suosjećaju, i kako se zgražaju i nad “sjajnim” i “atraktivnim”.

Komentari 3

DU
Deleted user
09:06 21.07.2017.

Tako znači. Medijski bumerang se sada okreće prema plenkyju. Nešto mi govori da će, ako hadezeovci budu morali birati između predsjednice i premijera, dame imati prednost.

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
12:01 22.07.2017.

Reći ću samo ovo: hajde, gospon Ivkošić , ostavite se tuđe djece. Pišite o kome god što hoćete, ali kako vas nije sram nečiju djecu stavljati u negativni kontekst? Pa čak i novorođenčad?! Stalno nešto moralizirate, a nije vam jasno da je ovo dno dna? Pa ni onima koji vam objavljuju ovakve stvari? Koji vam je svima...?

VL
DU
Deleted user
10:25 21.07.2017.

Senilni starče, kolika je tvoja zasluga sto nam državu vode spodobe poput KGK, Plenkovića, Jandrokovića i sličnih? Toliko si pljuvao po MOSTU? Ovima je u genima nesposobnost i mlaćenje prazne slame.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.