Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Saboru
Povratak na članak

Plenković: Hrvatska treba pokazati da želi snažnije surađivati s EU-om

Govoreći o migracijama, Plenković je napomenuo da je 78 osoba premješteno u Hrvatsku, od kojih je 60 iz Grčke, a 18 iz Italije

Komentari 12

DU
Deleted user
18:52 08.11.2017.

Gospodine plenkovicu hrvatska je teski gubitnik ulaskom u eu A eu je jedna utopija bez smisla Vi niste drzavnik vi ste sluzbenik brisela i radite sve u interesu stranog kapitala....a na stetu hrvata

VL
PU
Pukovnik
18:39 08.11.2017.

To ti želiš jer si Bruxelleski mali od kužine.

VL
DU
Deleted user
06:31 09.11.2017.

Hebote, koja šuplja spika! Hrvatska treba, pa ako treba....što se ne čini?

VL
IL
ilijan
22:33 08.11.2017.

Hrvatska je članica eu a i svima koji je još svrstavaju u Region poručujem. Ne hvala vi ste za nas zemlje trećeg reda i kao takve vas netrebamo.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
06:57 09.11.2017.

Hrvatska se sve brže iseljava,,,,ostati će jedino Plenković i Ramljak da surađuju sa Europom

VL
DU
Deleted user
20:20 08.11.2017.

Hrvatski životni i djelatni prostor je EU koliko se kome sviđa ili ne.Pridjevka "Zapadni Balkan"Hrvatska se mora otarasiti prije svega ponašanjem i djelovanjem.Danas u demokratskoj hrvatskoj "cajkarenju" i trubljenju nije mjesto.Hrvatska se treba okrenuti radnom ponašanju svako drugo ponašanje jee antropologija i anakronizam,podsticati mlade,školovane i sposobne.Održati generacijsko međudjelovanje,solidarnost i poštovanje.Omogućiti da se mlade generacije poslije školovanja osamostale,da pridonesu društvu i da na koncu ostvare uvjete u budućnosti za mirovinu.To si ciljevi.Pustimo rođendanske proslave sa trubačima,pustimo one koji se nisu makli od "drugova i drugarica".Dajmo do znanja da je državno sponzoriranom delitanstvu došao kraj. Takovi ne mogu voditi niti usmjeravati ovu našu lijepu i dragu Domovinu. Hrvatskoj je mjesto u Schengenu,a sramotna je žica naših susjeda I Europe,i to se nesmije ponoviti,a jednako tako moramo dati do znanja gdje pripadamo i da nismo ničiji priljepak.

VL
DU
Deleted user
18:47 08.11.2017.

Da smo mi članice EU, ne bi dozvolili da Slovenija stavlja žilet žicu na granicu, postavili bi vrlo čvrstu granicu prema Bosni i Srbiji itd! No, mi smo uvijek pre liberalni prema svakom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.