Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'Oživjet ćemo i potaknuti Slavoniju, koja zaslužuje čvrstu i kontinuiranu podršku Vlade'

Premijer je naveo da je hrvatska Vlada prepoznala Viroexpo kao vrlo bitan sajam, pa su mu pokrovitelji čak četiri ministarstava – poljoprivrede, gospodarstva, obrtništva i ruralnog razvoja

Komentari 18

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:35 24.02.2017.

Bio je najprije Hdz, pa Glavaseva stranka, pa sad imamo dvije glavaseve stranke, a uvijek isti ljudi. Zar stvarno netko misli da ce ti isti nesto promjeniti, ako im se stranka drugacije zove. Dolaze izbori, opet ce vam sve obecati, a vi ce te glasovati opet za iste.

VL
PA
pavel1001
17:55 24.02.2017.

bravo,pravi start je da ju se "oživi" skupljim plinom i strujom! Svi ste isti,gamad jedna lažljiva...fuj...

VL
Avatar firebird
firebird
16:28 24.02.2017.

Jakovina je bio katastrofa, nasljednik iz mosta spor "po obicaju i neupucen", ove cemo viditi do jeseni.. . Preostaje samo nada i molitva,

VL
DU
Deleted user
15:26 24.02.2017.

Nema od toga ništa jer Slavonija je "potonula" zbog niza dugogod. okolnosti... Ionako Plenković zvuči kao overvoice nekog hrv. spikera u BBC dokumentarcu, malo njega "tangira" što se događa u izbornoj bazi, ima on zlatnocvikeraški elitistički odmak od svega toga. Tako da bolje da ništa ne zbori nego da sipa neka obećanja teško stradaloj Slavoniji u tom spikerskom tonu.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
15:48 24.02.2017.

Anemicni ni ne zna gdje je slavonija

VL
KE
kenedy
15:16 24.02.2017.

od slavonije ste napravili kombinaciju sahare,kalaharija i gobi...nemojte vise pomagati niti ulagati u razvoj...od tih silnih ulaganja,jedino su se lokalni hadezeovski šerifi nafatirali...

VL
SS
sokac sa drave
15:22 24.02.2017.

Pleky objasni malo dali je to samo moralna potpora jer novcane nema.Poslije svakih izbora je prioritet jug Hrvatske kao i uvjek ovaj put Peljeski most zracne i morske luke.Od slavonaca vam trebaju samo glasovi na izborima a slavoncima muda.Hocemo slavonski HDZ odvojeno a glasove dobivaju oni koji na papir stave kolika su ulaganja u slavoniju.Nesto slicno kao sto istrani unovce svoje glasove.

VL
VA
vadis
19:14 24.02.2017.

Tresla se brda rodio se mis. Plenkovic nije lider, on je obicni birokrat. Oportunist prve klase kao i predsjednica KGK.

VL
CR
crocro
19:19 24.02.2017.

Ovo je posljednji trenutak da se revitalizira Slavonija koja je potonula u siromaštvo. Kada je Slavonija bila bogata i cijela Hrvatska je bila bogata. Nažalost, bivši premijer nije ništa ili vrlo malo dao za slavoniju. A obećao je odrezati ruku ako ne podigne Slavoniju. Ali nije ju podignuo već unazadio a ruka mu i dalje na ramenu. Istina, dao je za Slavoniju. Ministra Jakovinu. Koji je također unazadio Slavoniju. I postao predmet niz afera.Sada je kucnuo čas za preokret i ako se podigne Slavonija naša žitnica i hraniteljica, dignuti će se i cijela Hrvatska.

VL
SS
sokac sa drave
18:27 24.02.2017.

Slavoniji mogu pomoci samo slavonci sami.Kod nas je obicaj da se ispred ducana pije Osjecko i Pan pivo (ne Zuja koja nema kvalitete,samo je provikana).Poslije treceg piva pocinju prijedlozi kako da si pomognemo.Zadnja varijanta sto dobija potporu je da se sa kalasnjikova stane kod Kutine na granice Slavonije,trgovat cemo sa Bosnom i Madzarskom i nece nam sigurno biti losije nego u lijepoj njihovoj.

VL
TE
texas
15:33 24.02.2017.

kaže jednom milanović:neka mi se ruka osuši ako zaboravim slavoniju; što bi na to reko plenki:šta da se njemu osuši ???

VL
ŠK
Škarpina
17:56 24.02.2017.

Svaka čast poštenim pojedincima koji su u velikoj manjini, ali što je slavonski čovjek konkretno učinio za slavonsku oranicu. Poticaje koje su dobivali, nazalost su (vecinom) trosili na automobile, gorivo koje su mahom trosili za osobnu uporabu, kupovali preskupe i predimenzionirane strojeve za ono za sto su im uistinu i potrebni. Isto tako, zahvaljujući Milanovićevoj vladi NE RADA, omogućeno je prevarantima da se upisuju na tuda zemljista kao obradivaci bez ikakvog pristanka stvarnog vlasnika, na temlju cega su dobivali poticaje, a od tih poticaja nije ulozeno ni kune u obradu istih zemljista.

VL
DU
Deleted user
19:56 24.02.2017.

Necete napraviti nista dobro, vasi ljudi na terenu isti su kao ministrica kulture.

VL
ZA
Zagrebcani
19:51 24.02.2017.

Kroz stoljeca Hrvatska je tezila samostalnosti ali je uvijek bila pod glavnim gradom Budapest, Wien ili Beograd. Sada je Hrvatska konacno samostalna. Zagreb je glavni grad svoje drzave vec punih dvadesetpet godina. Na sto sada sve to lici? Kriminal, korupcija...a... dalako od zapadne demokracije. Ljudevit je Gaj pisao...Hrvati nisu za demokraciju, trebaju vodu da ih vodi...sada izgleda da je bio u pravu. Tko kvari Hrvatsku? Izgleda da je to Bosansko-Kamenjarski mentalitet. Dokaz za to je Zagreb. Zagreb vec sesnaest godina ima bosanskog gradonacelnika Bandica. Bandic nije rodeni Hrvat, dolazi iz bosankog sela i unistio je Zagreb. Zagrebom vlada korupcija, kriminal svih vrsta. Vlada, sudstvo sve je korumpirano, pravi Istok daleko od Zapada. Kako su samo hrvatski intelektualci pisali kako Hrvatska naginje zapadnoj civilizaciji ali se sada pokazuje da od toga nema nista. Na Zapadu djeca imucnih roditelja odlaze na prestige skole da nesto postignu, a u Hrvatskoj sinovi tajkuna kupuju skupe aute i trgaju sve oko sebe jer misle kako im nitko nista ne moze. Imaju suce i policiju u rukama. Prague, Budapest nekada su bili zamotani komunizmom ali sada nastoje istaknuti svoju povijesnu osnovu u gradevini, kulturi.....a na sto sada lici Zagreb? Jos nekako izgleda od trga Marsala preko Mimare muzeja pa do hotela Westinn ali je sve drugo nikako.

VL
TO
toljaga22
15:46 24.02.2017.

svi u mcgovnards

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.