Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković o Mariću:
Povratak na članak

'Sutra imam jako zanimljivu sjednicu Vlade. Ja sve znam, ali ne mogu vam reći'

Na pitanje što će biti ako Sberbank aktivira tužbu prema državi koju je kao mogućnost najavio, premijer je odgovorio da za to u ovom trenutku ne vidi razloga

Komentari 10

Avatar juricamesko
juricamesko
18:56 26.04.2017.

blago li se nama kad premijer sve zna.nitko u EU nema takvoga.

VL
TP
tugomir.pokas
21:06 26.04.2017.

Prepotentna, napuhana , bjelosvjetska vucibatina

VL
0
0
12:56 30.06.2018.

Premjer se vjerojatno izjasnio da se ne osjeća krivim , samo što niste dobro prenijeli vijest.

VL
SI
siskic
16:14 26.04.2017.

nevjerojatno šta se radi da se spasi gazda ( faraon ) i njegova obitelj, te da se zaštiti njihov imperij. posto bogatstvo stečeno u pretvorbi ( pljački ) u vrijeme rata, razni poticaji, pogodovanja i sve šta ne.... a sve je to stvarao narod hrvatske kojemu se sada baca prašina u oči tobožnjeg spašavanja radnih mjesta. pitam premijera....zašto niste spašavali pevec-a koji je sve stvorio sam....bez ikakve pretvorbe ? niko prstom mrdnuo nije, dapače šuker mu je brzinom munje sve poslao na naplatu. znamo kako je sve završilo. drugo potanje glasi: ko će spašavati tolike poduzetnike koji zapošljavaju cca 800 000 radnika u rasponu po poslodavcu od 10 do 50, a koji su dovedeni na rub propasti radi agrokora ? ne zaboravimo ti poslodavci uredno ispunjavaju sve svoje obveze. dajte....najte. užas jedan.

VL
VV
Vražji Vrag
11:55 27.04.2017.

Dobro je netko ovdje spomenuo da je on belosvetska vucibatina koja pije krv svom narodu i trga meso sa kostiju istima. On je antinarodni i antihrvatski gad kojeg treba protjerati puškom i torpedom.... Smrad svoje brste, govno briselsko koje izvršava zapovijedi svojih gospodara. On nema jaja braniti hrvatski interes nego gazi vlastiti narod uz prijetnje i silu. Neće on dobro završiti. Milanović je bio cvijeće i car koji je pokazivao interes za gospodarstvo i ljude oji žele živjeti i raditi.

VL
PO
pointmaker
10:37 09.01.2018.

Cijeli hdz je toliko umočen u cijelu priču da nema šanse da dopuste pad todorića. Nije mu bez razloga dozvoljeno da se pripremi za London. Čim nešto posta na blogu u hdzu se dižu kose na glavama i on to jako dobro zna cijelo vrijeme.

VL
ŽO
žoržet
16:15 26.04.2017.

Neuvjerljivo, krajnje. A i ide dalje.

VL
Avatar Grobar_Baranja
Grobar_Baranja
15:57 26.04.2017.

Taj Lex Agrokor, on je inače u skladu sa zakonima EU? Pa sad ti idi u Ukrajinu i pričaj o reintegraciji Krima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.