Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET predsjednice
Povratak na članak

Plenković: Krajnje je neuobičajeno da takve bilješke završavaju u medijima, Stier je naložio istragu

"Ministar Stier me informirao da je naložio istragu u Ministarstvu da se vidi kako je ta bilješka došla u medije. Mislim da to nije dobro ni uobičajeno"

Komentari 24

OV
Ovozemaljski
13:18 19.01.2017.

Mislim da bi Hrvatska trebala snazno stati uz EU i Njemacku, a sa svima ostalima bi trebali biti u korektnim odnosima i promicati europske vrijednosti ali snazno stiteci sve nacionalne interese!

VL
Avatar Becarina
Becarina
14:00 19.01.2017.

Dokumenti su dugo u vlasnistvu zavjerenika (beogradskih) protiv predsjednice oni su i razlog takozvane pobune.

VL
Avatar mama mia
mama mia
17:18 19.01.2017.

Pobrini se ti za tvoje Copy paste imenom Barišić i imenom Vaso da na bi bilo nismo znali

VL
Avatar dobry
dobry
15:21 19.01.2017.

Nažalost, moram to reći, ali gospođa Predsjednica je politički diletant, nedorasla funkciji koju obnaša, kockajući se sa osobnim i ugledom RH u svijetu. Gospođa mora već jedanput naučiti svoje ovlasti i Predsjednički protokol. Sram me je više...phuuuh!

VL
GI
Gips
15:36 19.01.2017.

Sreća da je nitko izvana ne cijeni pa je nitko ni ne prati kako se sramoti ovuda

VL
Avatar dobry
dobry
15:33 19.01.2017.

Sada je vidljivo da je MOST u zadnjem momentu spriječio katastrofu koju nam je bio namjenio Karamarko zastupajući ruske globalne interese u Hrvatskoj i okolici. Da je prošao njegov plan sa INA-om, serbski entitet u BiH bi se odvojio doo sada, velikoserbska vlast bi potvrdila svoju agendu i imali bi Ruse na 50 km od Zagreba, sa tendencijom širenja zapadno od Une. Karamarkovo djelovanje treba okarakterizirati činom vel. eizd.aje i procesuirati sukladno zakonu RH. Dolaskom gospodina Plenkovića, mogu slobodno reći, glede globalnih geopolitičkih odnosa, spašeni smo u zadnjem momentu.

VL
SP
spaner
14:15 19.01.2017.

jadno,bilješke procurile 10 dana nakon posjeta,pokreće se istraga (scenario: Agatha Cristie.režija Alfred Hitckook)

VL
GF
gfrancic
15:01 19.01.2017.

Plenkoviću, koga briga što ti smatraš. Ni ti ni predsjednica niste birani od večine naroda. Vi ste lažiranim izborima došli na vlast , sa Mostom. Znači niste birani večinom od naroda pa ga takvog ni nemožete zastupati . Ponašate see kao da ste vlasnik Hrvatske, e nemože. Morate pitati narod dali je za prodaju Hepa i kupnju Ine, vi ste sluga narodu a ne narod vama. REFERENDUM

VL
Avatar mama mia
mama mia
18:04 19.01.2017.

A što je tu neuobičajeno ne bi li narod smio znati što nam predstavnici vlasti rade ili opet nešto muljate ili bi gospodine uveo režim kako bi u javnost izašli samo hvalospjevi pa nije Hrvatska HDZ ni hrvati HDZ-ovci

VL
DU
Deleted user
13:32 19.01.2017.

Sad meni nije jasno,,,jel frka oko toga sto se predsjednica nasla sa nekim nebitnim likom iz Amerike pa to procurilo u javnost ili je taj njezin put bio tajan pa nista nije smjelo izac vani????

VL
PE
PeroJoso
13:30 19.01.2017.

zasto se jednostavno, obzirom se vlasnici INE (Mol, Hrvatska) ne slazu firma ne razdjeli na dva dijela, na dvije potpuno odvojene firme, madjarima dio, hrvatima dio, sukladno postotku udjela u firmi. Zasto bi se za otkup koristio novac od nepotrebnee prodaje HEP-a i time produbljavao problem sveopceg nam inozemnog i tuzmnog duga. Ako Vlada misli da moze razvijati biznis sa ugljikohidratilma i polovica INE je vise nego dovoljna, kupnjom madjarskog udijela Hrvatska nece dobiti nista jer je INA vec dobrano unistena, a za novi pocetak i vise je nego dovoljno polovica INE

VL
DU
dubravkai16
13:55 19.01.2017.

Pa što je to predsjednica radila da je to takva tajna, ne branite nešto što je neobranjivo. Bilo bi korektnije prema građanima, ako je KGK domoljubna kako se predstavlja da je rekla istinu, a to je da je bila u privatnom posjetu. Njeno izvještavanje na ulici ispred Bijele kuće, ispod drveta je zaista degutantno, da li je to posao predsjednice.

VL
DU
Deleted user
12:51 19.01.2017.

Taj papir je napisan i proturen u javnost samo da se opravda predsjednica.

VL
DU
Deleted user
13:09 19.01.2017.

Moje mišljenje je da će to ostati tajna :))

VL
DJ
djakputnik
13:25 19.01.2017.

Na vrhu ovoga spisa stoji: "Ograničeno - zabranjeno umnožavanje. No, obratite pažnju na sitna slova na dnu stranice: "Ovaj dokument vlasništvo je MVEP i bez odobrenja vlasnika ne može se koristiti osim u svrhu za koju je namijenjen". Dakle, očito je da je namijenjen upravo tome da se lažnim "tajnim dokumentom" opravda šoping-skitnja predsjednice po božićnim rasprodajama u Americi.

VL
Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
13:22 19.01.2017.

Što se čudite, predsjednica pokušava umanjiti štetu koju je počinila pa je dala novinarima da objave s kim je razgovara. Ovakvim načinom komunikacije sa javnošću se samo još više zakopava.

VL
DU
Deleted user
13:31 19.01.2017.

Puno je, i previše, toga neuobičjeno u ovoj državi a najviše od predstavnika vlasti. Neuobičajeno je na koji način se opravdava boravak Predsjednice u SAD-u, neuobičajeno je na koji se način želi otkupiti dionice INE, neuobičajeno je kako se želi privatizirati HEP, neuobičajeno je da se ne objavljuje pravorijek međunarodnog arbitražnog suda koji se tiče državnih interesa, ... Razumijem da postoje državne tajne i dogovori od državnog interesa koji nisu u određenom trenutku za javnost jer se tiču i druge strane, ali uvijek postoji način da se sve to javno kaže budući je to obveza nosioca vlasti kojima je narod povjerio upravljanje državom umjesto njega. Zato odnos nosioca vlasti prema javnom mora biti jasan i transparentan.

VL
DU
Deleted user
12:56 19.01.2017.

Krajnje je neobično da hrvatski narod nije vrijedan ni prašine po kojoj hoda predsjednica i premijer, pa im ne trebaju informacije. Čak ni iz bilješke za koju je trebalu 12 dana da se sklepa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.