Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči posjeta
Povratak na članak

Plenković: Novi izborni zakon ključan za BiH

Hrvatski premijer Andrej Plenković uoči dvodnevnog posjeta Bosni i Hercegovini ističe da bi o Hrvatima u tijelima BIH morali odlučivati Hrvati

Komentari 6

SJ
srecka.janja
09:36 28.10.2016.

Što Burduš radio u BiH? je li išao podržati zvjezdu petokraku i antife? ili ih je išao poučiti kakav stav zauzet prije dolaska premijera? Za koga Burduš radi?

VL
TW
TWITOIST
09:47 28.10.2016.

Vlada treba predloziti Saboru da klub saborskih zastupnika mora imati 10 clanova ,sada treba tri.Bandic ima dva covjeka jedan od njih trazi stanku 10 minuta,da bi govorio pet,tako da ''pola'' vremena ode u mlacenje prazne slame .Dakle 10 zastupnika nekk se sastanu i naprave klub,kako bi bilo manje ovih pauza.

VL
LI
livoguza2
09:50 28.10.2016.

Kao da novi izborni zakon nije ključan i za Hrvatsku. U zakon bi trebalo unijeti i odredbu nulte tolerancije prema povijesnim i svim drugim lažima. Da je laž tako tolerirana, Hasanbegović bi kao simbol borbe za istinu danas bio član Vlade i ministar kulture. Hrvatske, a ne jugoslavenske koju simbolizira Nina Obuljen. Niti bi se toleriralo da se zločinački komunizam naziva antifašizmom. Pametnu dosta! A Premijeru? Lp.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
10:59 28.10.2016.

Plenković: Novi balkanski domoljubni zakon zbrinjavanja i snabdjevanja nije ključan za BiH jer tamo je več sve pokradeno.

VL
NE
Nemesis100
09:55 28.10.2016.

Gospodine Kresicu kazete da je Dodik je prakticno bio jedan od rijetkih koji je osigurao da Hrvati ostanu politicki cinbenik u BiH. Kako? Tako sto su vecina "Hrvata" u institucijama RS-a zapravo Srbi koji su se izjasnili kao Hrvati zbog pozicija na koje su postavljeni a jedan manji dio Hrvata su upravo iz Dodikove stranke. Jeli Dodik osigurao da se Hrvati vrate u Posavinu, Banja Luku i ostala podrucja gdje ih sad nema ni 5% od prijeratnog broja. Zaboravljate cinjenicu da je Dodik bio bitan faktor na podrucju Banja Luke i opcine Laktasi u vrijeme protjerivanja Hrvata. Ne zelim da vjerujem da ste dio propagande i da stitite politicke postupke Dodika sto bi se moglo zakljuciti u proslim vasim objavljenim clancima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.