Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladajuća stranka
Povratak na članak

Plenković: Od saborskih zastupnika HDZ-a očekujem još intenzivniji rad na terenu

Predsjednik HDZ-a istaknuo je da je vrlo zadovoljan jučerašnjim i današnjim razgovorima sa zastupnicima, naglasivši da u nadolazećem razdoblju od njih očekuje još intenzivniji rad na terenu - u njihovim županijama, gradovima i općinama

Komentari 3

BL
bljak007
08:03 01.02.2018.

Bilo njih 10 ili 176 isto je, ako rade trla baba lan,da joj prođe još koji ustaša ili partizan, ništa od prosperiteta hrvatske. Uz svu tu temu predbacuju jedni drugima, SDP-HDZ, ili se hvale mi smo ovo,mi smo ono, a na terenu ništa novo. I dalje ljudi kopaju po kontejnerima da se prehrane, tajkuni i dalje kradu, nedodirljive nesmiju se ni u primisli pipnuti. U vladu suca Kolakušiča, jer je jedan od manjine koji žele.

VL
KA
Kantarusa
06:58 01.02.2018.

Gospodine Pelenkovicu povedi ti racuna davas u saboru za vrjeme radnog vremena bude onoliko koliko vas treba biti u Saboru .Nikako 10 i to javno prenosi HRT sramno .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.