Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Plenkovićev i Vučićev transfer političke shizofrenije

Jasno je zašto Vučić radi to što radi, ali teže je objasniti zašto nas Plenković, kao punopravnu članicu, vraća u predsoblje EU.

Komentari 8

JK
ja-kan
09:35 17.06.2017.

Zašto? Pa čemu koalicija s notornim uhljebarskim i klijentelističkim HNS-om. Ja ne vidim ni jedan drugi razuman razlog osim korupcije. Političarima u banana državama koji "igraju" kako to Brisel ili amerikanci traže dopuštena je i korupcija, valjda je to svima jasno .

VL
KO
komunikolog
08:48 17.06.2017.

Čudno da ovoga novinara ne pozovu u kakvu emisiju, a bojim se da neće dugo pisati i u VL. Ovaj nije na HDZ-ovoj platnoj listi. Izgleda da ga je indoktrinirao biskup Košić. A sada da vidimo, kada se probude dežurni higijeničari, kakvi će biti komentari.

VL
DU
Deleted user
08:51 17.06.2017.

''Jasno je zašto Vučić radi to što radi, ali je malo teže objasniti zašto nas Plenković sada, kada smo već punopravna članica EU, vraća nazad u to isto predsoblje.'' -- Smatram da nije teško objasniti Plenkovićeve političke postupke. Plenković jeje u Hrvatsku poslan po zadatku. Njegov posao je da zadaću obavi, a onda ako bude uspješan natrag u bijeli svijet. Gdje i na kojem položaju će završiti u bijelom svijetu, ovisi prije svega o tome koliko će uspješno obaviti postavljene zadatke.

VL
DU
Deleted user
08:39 17.06.2017.

Zanimljiva analiza.

VL
DR
Draš
09:14 17.06.2017.

Zašto se čuditi,pa svatko samo radi ono zbog čega je postavljen i plačen.

VL
BI
binki
10:05 17.06.2017.

Ipak su HDZ i Vućićeva stranka bratske stranke.jedna duša jedno tijelo.

VL
Avatar fenixem
fenixem
10:34 17.06.2017.

Sve su to samo balkanci!!!PLJUC......

VL
DS
ds
19:25 24.06.2017.

Ovo je odlična analiz politike Anemičnog,a tome smo svjedoci ovih dana.Razgalamili se Anacionalni i Orjunaši,a Anemični i Njonjo ni zucniti.Vrijeme je da članovi HDZ-a dreknu ,može im se desiti kad se probude budu nekoj drugoj stranci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.