Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Zlatar Violić pala s balkona, ima komplicirani prijelom lijeve natkoljenice

Andrea Zlatar Violić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
08.07.2015.
u 15:34

Ravnatelj dubrovačke bolnice Jerko Ferri Certić potvrdio nam je da bivša ministrica zbrinuta u bolnici nakon pada s visine od osam metara

Bivša ministrica kulture Andrea Zlatar Violić doživjela je nesreću u svojoj obiteljskoj kući u Trstenom. Nesreću su nam potvrdili u HNS-u i u dubrovačkoj bolnici.

Ravnatelj dubrovačke bolnice Jerko Ferri Certić potvrdio nam je da je bivša ministrica zbrinuta u bolnici nakon pada s visine od osam metara u njezinoj obiteljskoj kući u Trstenom.

– Ima komplicirani prijelom lijeve natkoljenice, ali je stabilno i nije u životnoj opasnosti. Kada napravimo dijagnostiku do kraja, vidjet ćemo kada ćemo je operirati, bude li potrebe, možda dovedemo i nekog liječnika iz neke druge bolnice u našu kliniku – kazao nam je Ferri Certić, dodavši da nije isključena mogućnost da će bivša ministrica možda biti i transportirana u neku od klinika.

Prema pisanju dubrovnikpressa, bivša ministrica jutros je izašla na balkon popiti kavu i pri tome joj je odletjela papuča te je u želji da je dohvati izgubila ravnotežu i pala s balkona.

>> Odbor podržao imenovanje Šipuša koji se obrušio na medije zbog Zlatar Violić

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije