Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJAKU

Analiziramo prvih godinu dana predsjednika Ive Josipovića

'12.10.2010.,Zagreb,Hrvatska.Izborni stozer treceg predsjednika Republike Hrvatske,Ive Josipovica na Iblerovom trgu.Ivo Josipovic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
15.02.2011.
u 21:00

Kakav je Josipovićev stav prema pokretanju istrage o komunističkim zločinima?

Je li otvaranje pitanja komunističkih zločina prilika za kažnjavanje ubojica ili samo predizborni trik? Odgovore na pitanja o toj osjetljivoj temi daje predsjednik Ivo Josipović u sutrašnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

U razgovoru Josipović govori i o svojim ciljevima u politici prema BiH i Srbiji.

U sutrašnjem broju Večernjaka analiziramo i ocjenjujemo prvu godinu predsjednikovanja Ive Josipovića.

Koju biste vi ocjenu dali predsjedniku Josipoviću?

Komentara 123

DU
Deleted user
21:34 15.02.2011.

15.02.2011. u 21:25h deymos je napisao/la: @bancho, prava dva vjerojatno zato što su mrtvi... ----------------------------------------------------------------------- znam... nažalost..... trebao sam napisati-\"nisu mogli...\"greška

MA
marko53
22:12 15.02.2011.

Moja ocjena. Za prijeteljske odnose s Tadićem i Dodigom čista jedinica.Za primicanje Hrvatske EU čista jedinica. Za veličanje četničkih zločina u Srbu čista jedinica.Za predizborno laganje čista petica.

VE
velikazmija
23:41 15.02.2011.

mile voli disko disko a i kolo šumadijsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije