Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI KRUG IZBORA

Analizirali smo 547 dvoboja u drugom krugu lokalnih izbora: Samo jedan izborni preokret bio je veći od potrebnog Đogašu

03.07.2022.
u 06:58

Splitski birači lijevo od centra homogenizirali su se u prvom krugu, realno zaključujući da ostali kandidati ljevice nemaju šanse i posljedica toga bila je senzacionalna pobjeda. Kako Puljku nedostaje samo mandat za većinu u Gradskom vijeću, to bi mogao biti njegov hendikep

Komentara 3

LE
LenardHr
08:03 03.07.2022.

Mudro je to frajer izveo. Napravio izbore u sedmom mjesecu kad je izlaznost najniza, mobilizirao sve orjunase i bivse kimuniste i njihovu djecu, i one koji nista ne razumiju i pobijedio sa 21.000 glasova od 150.000 birackog tijela

Avatar southman
southman
08:25 03.07.2022.

Puljak je dobio prvi krug ali je uništio ljevicu u Splitu. Ostao mu je samo potonuli SDP i zlatna rezerva MOST. Dobit ce i drugi krug jer je Kerum zaratio sa HDZ-om a DP pa i kvazi desnica MOST ratuju sa HDZ-om vec odavno. Njima je i Ivoševic draži od HDZ -a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?