Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO STANJE U REGIJI
Povratak na članak

Analitičarka iz Sarajeva: 'Dodik sve više smeta Rusiji i Vučiću, rado bi ga zamijenili'

Zanimljiva je ova sličnost Vučića i Plenkovića u odnosu na BiH da se polako odmiču od svojih štićenika Čovića i Dodika, da obojica spominju i suverenitet BiH, da je neprikosnoven, teritorijalni integritet, i ono što je zanimljivo, da stalno spominju investicije, navodi analitičarka

Komentari 10

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:35 14.12.2021.

Dodik radi sve u dogovoru sa Vučićem i Putinom.

VL
CE
celovic
08:00 14.12.2021.

Analiticarka, sa cijeg platnog spiska?

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
10:03 14.12.2021.

A neš ti analitičarke. Pa iz aviona je jasno da Dodik ništa ne radi na svoju ruku nego prima naputke iz nekog drugog ureda. Aman ženo,fataj se kuhače i đezve a analitiku pusti nekome drugome.

VL
AT
atlantisind
17:04 16.12.2021.

Pa i najvecoj budali je jasno da tu szivota nema ,ond je bolje sto prije razici se.

VL
AL
alzamalo
00:21 14.12.2021.

Mile sos motokultivatorem

VL
AP
Ante_Podgora
04:32 14.12.2021.

Samo treci entitet,moze spasit Hrvate u BIH inace totalna propast. Hrvati su pali ispod petsto tisuca za nekih dvadeset do trideset god nece ih biti u BIH. Sto se tice Plenkovica,ko se nada njegovoj pomoci. Kad ga vidis znas sta je briselski catoDobro ga Milanovic spustio na zemlju sarlatan. Isao u Ukrajinu pravit nered a od tog nista nema samo blamaza. Bravo za milanovica.Hrvati trebaju vecu saradnju sa Rusima Brisel je za BIH. Tako su mislili nesretni Ukrainci,zavedeni pomoce im Ameri . Sinoc rece Biden ,na CNN nece ameri ginut na Ukrainskin poljimaza Ukraince.. Znaju Ameri kakve su im sanse Rusi im rekli crvena linija vrhunac krize je tu . A jucer plin bio1300 dolara po tisucu kubnom metru .Rusi pune proracun .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.