Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši šef NO Ine na Antikorupcijskom vijeću

Analitičarka Ankica Mamić: Vanđelić poslao jasnu poruku da ulazi u političku arenu

09.11.2022.
u 08:36

Za svakog saborskog zastupnika našao je lijepe riječi, pa tako i za HDZ-ovce

Komentara 39

HU
Hubrvi
09:48 09.11.2022.

Predsjednik jednog nadzornog odbora se ne ocjenjuje po tome sto je govorio ili nekome prigovorio, nego po tome sto je uradio, po tome kakva je je odluke donosio. Biti predsjednikom nadzornog odbora INE niije pocasna nego radna titula i nosii sa sobom i rad, ali i odgovornost. A cinjenica jest, da je nadzorni odbor sve odluke uprave INE jednoglasno potvrdjivao, pa i odluke po pitanju kauze rafinerije u Sisku. Vandjelic je jednostavno ispricao hrpu gluposti, kojima je pokusao sa sebe oprati svu odgovornost, po principu ja sam im rekao. A te gluposti su na nivou Grmoje i njegovih inkomptentmih figura u tom odboru za suzbijanje korupcije.

SS
simpatican.simpa
09:41 09.11.2022.

Cijelo vrijeme šutio dok mu je odgovaralo i kad je bio u INA-i i u obnovi i za taj rad ili šutnju dobivao veliku nagradu. Ako se ne varam jedan koji ma najviše milijuna na računima i puno nekretnina, zemljišta.a. Sada kad ima druge političke interese govori što bi trebalo, da bi ovo ili da bi ono.

LU
Lu13
10:17 09.11.2022.

Nemam ja ništa protiv kvalitetnih ljudi ali taj čovjek je obećavao a ništa nije napravio....Veliko razocaranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?