Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analitičari
Povratak na članak

Milanović je 'out', ali SDP nema boljeg

Zadnji je na Milanovića nasrnuo bivši predsjednik Ivo Josipović. Etiketirao ga je kao lošeg šefa SDP-a i lošeg socijaldemokrata

Komentari 23

MR
MrkiMedo
14:39 02.01.2016.

"Nažalost i za stranku i za naciju".... ajme koje srcedrapateljne izjave. A mi jedina država u Europi koja ima stranku na vlasti, koja se nije odrekla svog komunističkog nasljeđa. I na istim principima ("mi ili oni", "tko nije s nama, taj je protiv nas", ako suparnik nema manu, onda mu izmisli neku itd.) funkcionira i dalje. Sa svojim predvodnikom Milanovićem. Bez alternative! Baš smo jadan narod!!!

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
14:17 02.01.2016.

u Sdp sigurno imaju dobrih i kvalitetnih ljudi ako žele promjenu prije svega da postanu istinska socijaldemokratska stranka i da se čim prije riješe mentalnih komunista u njoj tipa Zorana Milanovića i njegovih pripuza Jovanovića.Opačić,Marasa i drugih.moraju napraviti i odmak od komunističkih zločina te se odreći i osuditi sve zločine počinjene pod vodstvom KPH a posebice najvećeg zločinca među njima Josipa Broza Tita.Analitičari se ovdje kao moguće vođe novoga Sdp boje spomenuti Zvonimira Mršića ili Davorka Vidovića koji sigurno neće dijeliti hrvatski narod na "mi ili oni".ukoliko ostane sadašnje vodstvo Karamarko i Hdz ne trebaju brinuti da će imati ozbiljnog takmaca na bilo kojim izborima kao i do sada.

VL
DU
Deleted user
16:00 02.01.2016.

Ne trebate previše okolišati da bi rekli kako potiho obožavate Milanovića, pa i njegovu bahatost, samo je logično da ju kao "nezavisni" komentatori spominjete (jedino i spominjete bahatost, kao da nema i drugih mana!) jer je ona svima očita da se jednostavno to ne može izbjeći u bilo kakvoj analizi. Tako vas je i Josipović razočarao, jer je okrenuo leđa Milanoviću, a eto, nije bahat. Razočarao vas je i Bandić jer se usudio koketirati sa svima (otvoreno) koji bi mogli pomoć u "našoj stvari", a to se kod vas radi potajno. Pa sada Baltasar. Razočarao jer čovjek misli da svi "s (tzv,)desna" nisu fašisti, korumpirani lopovi...U svakom slučaju demokrac(t)ija na visini!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.