Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CJENOVNI LIMIT
Povratak na članak

Analitičari o prijedlogu ograničavanja cijena ruske nafte: To neće puno pomoći...

Pri trenutnom cjenovnom limitu, Rusija bi od izvoza nafte mogla uprihoditi oko 10 do 15 milijardi dolara mjesečno, procjenjuje Bob Yawger iz njujorškog ureda japanske banke Mizuho.

Komentari 2

DU
Deleted user
02:00 08.12.2022.

@Homofob: Sto je bilo? Skichimo malo, ha? Kmee, kmee... Moze Zapad uvest ogranicenja koliko hoce, Rusija samo malo smanji proizvodnju i ode opet cijena nebu pod oblake. Nikako da shvatite da se Putin godinama pripremao za ovo i poput pravog sahiste razmatrao i proracunavao raznorazne scenarije kojima bi Zapad mogao krenuti na Rusiju. Zapad se grdno prerachunao u svemu ovome. Cim vi Ukrofili kmechite toliko, odlicno, znaci da Rusima dobro ide.

VL
HO
Homophob
23:28 07.12.2022.

Kada HINA kaze da limitiranjecjene ruske nafte nece utjecati na ruske drzavni prihode onda je to sigurno tako! Drugovi u HINA -i sigurno znaju koji su rusekima troskovi eksploatacije a americke firme koje su im slozile proces nemaju pojma!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.