Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVA SNIMKI

Analitičari o posljedicama skandala ‘savjetnik’: HDZ trpi štetu zbog afere, ali gubitnik će biti Most

15.12.2023.
u 06:40

Most je sve karte stavio na percepciju velikih boraca protiv korupcije, a sada bi ih se moglo staviti u ulogu opcije koju je instrumentalizirao savjetnik ministra koji je preko njih rušio Vladu

Komentara 55

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
07:20 15.12.2023.

Neće se Mostu ništa dogoditi, nije mu se dogodilo ništa ni kad su u interesu MOL-a sabotirali dogovor o arbitraži, a sve kako bi Hrvatska izgubila. Sedam godina isključivo rade u interesu MOL-a i ništa im se ne događa. Most je ispostava MOL-a, a MOL ima i previše interesa i previše novaca da ne bi nastavio gurati svoje najvjernije propagandiste iz Mosta.

ZA
Zagrebčanka
15:31 15.12.2023.

Mislim da će se Mostu itekako nešto dogodit. Raspudići su nekako utihnuli, s malo većim kvocijentom inteligencije, shvatili su da je Grmoja, zapravo izvisio. On je ovu aferu čuvao kao đokera u rukavu, negdje pred same izbore. Do tada bi ih pustio da mirno kradu. Vlahovu je, nažalost, hitno trebao novac, pa ga je preduhitrio i obratio se onome za kojeg je siguran da će ga dobro platit. Od Grmoje osobno, mogao je dobit samo karton špricanih mandarina, koje je tako velikodušno donio kad se išao slikat s Pokrovcem.

MK
MKinkognito60
15:39 15.12.2023.

Vidim kako mostovci pažljivo čitaju komentare i cinkaju, pa da to dobro rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije