Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.07.2014. u 14:00

Što bi bilo da je zaposlenica u svojoj torbi unijela malog pajceka ili puricu, bi li Andrija i s tim opakim životinjama konkurirao HTV-u?

Kad sam ugledao Andriju Jarka kako dramatično u udarnom terminu Dnevnika Nove TV izvještava o tome kako je netko nešto unio u bolnicu u Dubravi, pomislih - mora da je taj netko unio bombu. Da se u najmanju ruku neki bradati ISIL-ovac prišuljao pokraj portira i počeo plašiti pacijente svojom napravom. Kad ono žena, i još zaposlenica te bolnice, unijela svog pitona i pokazivala ga kolegicama.

Dobro, nije sad zgodno vidjeti zmiju, pogotovo kad si ionako bolestan i na mukama, ali da je taj piton sad gmizao bolničkim hodnicima i naganjao ljude okolo, e to bi onda bila drama. No ta je pospana zmijurina bila u svom kovčegu, a kako i sami rekoše u prilogu – u opasnosti je bila jedino ona sama. Što bi bilo da je zaposlenica u svojoj torbi unijela malog pajceka ili puricu, bi li Andrija i s tim opakim životinjama konkurirao HTV-u? Očito su se na Novoj TV previše nagledali filma "Anakonda"... Na konkurentskoj televiziji sasvim drugačiji pristup.

HTV-ova urednica Sanja Mikleušević tu je bizarnost stavila tamo gdje joj je i mjesto – na kraj Dnevnika. Nažalost, obje te televizije imaju malo vremena za svjetske priče: Njemačka-Kina, ISIL, nova kriza u Gazi... Zato o tome iscrpno izvještava Al Jazeera Balkans. Ali kako? Najgore teroriste viđene do danas, ISIL-ovce, oni nazivaju "borcima", "gerilcima", "pobunjenicima". Bar tako ih nazivaju u izvještaju o rušenju svetišta u gradovima na svom webu. A njihov vođa, tzv. kalif, proslavio se odrubljivanjem glava. I kad novinar takve bandite počasti izrazom "pobunjenici", naravno da se pitam gdje mu je pamet. 

MINUS

HTV 2: Zašto sinoć nije bilo Brazuce? Bar sat vremena nogometne analize, malo zagrijavanja za polufinale? Gdje su nestali Samovojska i lijepa Mila Horvat..? 

PLUS

HTV 1, Fokus: Ne možeš fulat kad u emisiji imaš Davora Šterna. Pa čak ni inače nasrtljivi Danko Družijanić zato nije uspio sinoć upropastiti svoju emisiju...

Komentara 1

CO
coolman
15:33 08.07.2014.

A šta je sa jadnim pitonom? Dali se itko brine o njemu? Šta je on kome skrivio. Zlostavljanje životinja, to je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije