Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada 84-godišnjoj Zagrepčanki

Ana Toplak dobitnica je pola milijuna kuna!

nagradna igra
Antonio Bronić
25.09.2009.
u 18:51

– Nećete mi vjerovati. Baš u trenutku kada sam čistila rižu za ručak pomislila sam kako bi bilo dobro da osvojim taj novac i vi ste me nazvali! Ma ovo je prekrasan, prekrasan dan!

Telefonski poziv iz Večernjeg lista izazvao je danas šok i nevjericu u obiteljskoj kući Ane Toplak u zagrebačkom naselju Malešnici.

– Upravo ste osvojili 500.000 kuna u nagradnoj igri Večernjakov rebalans – uzviknula je RTL-ova voditeljica Lorena Nosić i telefonski čestitala uzbuđenoj 84-godišnjoj Zagrepčanki na dobitku.

Šok i nevjerica

Prva reakcija izbezumljene gospođe bila je: "Ma nemojte se tako šaliti". No uvjeravanje voditeljice koja je upravo njezinu omotnicu s kuponima izvukla iz goleme hrpe od čak 20 punih vreća pristiglih ispunjenih kartica prizvalo je gospođu Toplak k svijesti pa je naposljetku shvatila da je došao njezin dugo očekivani dan iz snova.

– Tako sam uzbuđena da mi se noge još tresu – iskreno je priznala simpatična baka Ana kada smo je posjetili u njezinoj kući i dodala:

– Nećete mi vjerovati. Baš u trenutku kada sam čistila rižu za ručak pomislila sam kako bi bilo dobro da osvojim taj novac i vi ste me nazvali! Ma ovo je prekrasan, prekrasan dan!

Gospođa Toplak Večernjakova je čitateljica od njegova samog početka, dakle već 50 godina, i od tada igra sve njegove igre, ali ovo joj je prvi zgoditak.

– Moj je mali ritual ujutro otići do kioska, kupiti Večernji list i čitati ga uz kavu, a imam i cijelu arhivu zanimljivih članaka. Moji me ukućani oduvijek zadirkuju što igram sve nagradne igre i govore mi da neću ništa dobiti, ali evo, ipak se isplatilo i presretna sam.

Ana Toplak majka je šestero djece, ima osmero unučadi i čak petero praunučadi pa je nagrada došla na pravu adresu jer će pomoći mnogima. Ana je cijeli život bila kućanica, živi sa svojom dvojicom sinova, Brankom i najmlađim Ivicom koji je po struci poštar i upravo je on dan prije zgoditka ubacio majčinu pošiljku u sandučić pa se s pravom našalio da mu zbog toga pripada deset posto nagrade.

A kada je u pitanju način na koji će gospođa Ana potrošiti novac, nema ni pohlepe ni dvojbe.

Spomenik najmilijima

– Meni ne treba ništa! I ovako imam dosta za čistiti po kući pa ne želim nove nekretnine. No želim napraviti nadgrobne spomenike za preminule članove obitelji – veli skromna dobitnica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije