Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao i šef dimnjačara
Povratak na članak

Ana Karamarko puštena nakon ispitivanja, neće se tražiti istražni zatvor

Uhićena je 31 osoba, šest ih je nedostupno, a jedna je u pritvoru. Kao mozak operacije 'Flajš' označeni su Tomislav Pavković i Oliver Kolobarić.

Komentari 7

CS
Cijepio_sam_ se
21:41 20.05.2020.

Ona je optužena zato što je platila nekome 400 000 kn za uslugu, a taj to nije uradio?to ima samo kod nas

VL
Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
22:38 20.05.2020.

Malo sam pratio ono sudjenje Mamicu... i odmah mi je bilo jasno o kakvom se "pravosudju" radi! To je protiv zdravog razuma. Tuziteljstvo dovede 80-ak svjedoka i nitko ne tereti optuzenog! Kao da su svjedoci obrane a ne tuziteljstva! I onda mu sudac "odvali" 6.5 godina! Iskreno se nadam da Ana Karamarko nije Maminjove srece... Cudi me da netko od hrvatskih knjizevnika vec nije napisao nastavak za "Jazavac pred sudom"...

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:10 20.05.2020.

Znao sam da je nevina.

VL
Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
00:13 21.05.2020.

Dakle, tzv. hrvatsko pravosuđe nije u 3,5 godine uspjelo do kraja dovesti proces protiv Sauche i kompanije za jedno od najjednostavnijih djela iz domene gospodarskog kriminala; pisanja lažnih putnih naloga, nešto što realno ne bi smjelo trajati više od 3-4 tjedna. I to samo zato što je dotični osiguravao parlamentarnu većinu, a koju bi prestao osiguravati završetkom procesa, bez obzira na ishod; ako bi završio u zatvoru, zamijenio bi ga netko drugi s liste SDP-a, a ako bi bio oslobođen, više ga se ne bi moglo ucjenjivati. I sad bi trebali vjerovati da ovo s Karamarkom nije izrežirano.

VL
SO
sohnahoakasaa
22:53 20.05.2020.

Tko uopće ima snage ovo sve komentirati. Pa viđeno mil puta al guske iz magle nikak da izađu. Danas je osobođen krivnje čovek (više im ni broja neznamo) koji je sve izgubio. Kompletnu obitelj, novac (imovinu) i zdravlje i nikomom niš...... Koji je to u nizu da nije kriv ali uništen je. Fuj i pljuc

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
20:35 20.05.2020.

Zanijekala je krivnju i istakla da voli Hrvatsku i domoljubno jamanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.