Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju troje djece

Zajedno su 17 godina i odlučili su napraviti DNK test: 'Dozvoliti da malo krvi uništi sve što smo stvorili...'

Sklapanje crkvenog braka
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
29.03.2024.
u 20:06

Kaže da su i suprug i njihova djeca složni u tome da pregledaju ovaj detalj

Nakon 17 godina sretnog partnerstva, deset godina braka i troje djece, supružnici iz Colorada u SAD-u slučajno su otkrili da dijele krvno srodstvo. Celina Quinones jednog je dana odlučila da želi znati više o svojoj obitelji, pa je napravila DNK test, no majčina strana obiteljskog stabla vrlo ju je brzo šokirala. Njen suprug Joseph također joj je bratić.

Celina je njihovo iskustvo podijelila na TikToku pod korisničkim imenom @celinacballa, a o svemu je napisala i knjigu u kojoj poziva parove da provjere svoje nasljeđe prije nego njihova veza postane ozbiljna, prenosi Daily Mail. Njeni su videi ubrzo postali viralni, a brojni korisnici društvenih mreža u komentarima ih traže da se rastanu.

"Napravila sam DNK test nakon što smo već imali troje djece. Bilo je grozno, pitala sam supruga - Dušo, ako smo u rodu, trebamo li uopće biti zajedno? - stvarno me uplašilo" prisjetila se Celina. Sada se pak osjeća potpuno drukčije. "Ne bih ga mijenjala za svijet. Muž-tić i žena za sva vremena!" rekla je u jednom od videa.

Dodala je kako neće "dozvoliti da malo krvi uništi sve što smo stvorili, ovu predivnu obitelj" u odgovoru na negativne komentare. Kaže da su i Joseph i njihova djeca složni u tome da pregledaju ovaj detalj. "Sva naša djeca imaju deset prstiju na rukama i nogama, dobra je priča za probijanje leda" smatra Celina.

@celinacballa

I know it erks some people that we are still together plugging away! 🤣🤣🤣

♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS

Više je puta istaknula da se ona i suprug odbijaju rastati zbog nečega što nisu znali, ili mišljenja drugih ljudi. "Ne hvala, mi ćemo ostati rođaci, supružnici i ljubavnici zauvijek. Sada si možete nastaviti povraćati u usta" poručila je na društvenim mrežama.

GALERIJA Ovi horoskopski znakovi najbolji su u laganju

Sklapanje crkvenog braka
1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije