Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrat imovine
Povratak na članak

Amerikancu vratili remek-djela koja su otuđili nacisti

Tom Selldorff (84) imao je samo šest godina kada je posljednji put vidio djedovu zbirku od šest remek-djela. Bilo je to koncem 30-ih godina prošlog stoljeća u Beču.

Komentari 4

OB
-obrisani-
18:45 20.03.2013.

u 15:11h Nepokolebljiv je napisao/la: Poslije te velike pljacke Ameri su pokrenuli "Marshal's Plan" obnove njemacke nacije jer....

VL
GR
GradjaninČetvrtog Reda
09:57 20.03.2013.

Pohvalno, zašto nitko ne komentira dobre vijesti.

VL
OB
-obrisani-
18:38 20.03.2013.

Vrijedne umjetnicke slike, perzijski sagovi ,zlatni nakit sve su to ONI imali a nitko ne pita kojim so to nacinom ONI to stekli a zivjeli su u tudjim zemljama.

VL
OB
-obrisani-
18:53 20.03.2013.

dio nastojanja francuskih vlasti da vrate stotine djela koja su nacisti otuđili Židovima i koji danas vise u francuskim muzejima. >>> Smije li se itko i dan danas pozabaviti NACINOM kojim je ta imovina stecena ? Samo pitam !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.