Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NAKON MASOVNIH POKOLJA
Povratak na članak

Amerikanci žele da se nošenje oružja ograniči, ali ono je postalo dio kulture

Donald Trump je za društvenu klimu u kojoj je došlo do masakara optužio stare protivnike: medije

Komentari 8

Avatar B
B
23:59 07.08.2019.

sačuvaj me bože američke kulture...

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:19 08.08.2019.

kakav bjelački terorizam?! bijelci u sad-u čine manji dio zločina. što novinar nije rekao kolko je bijelaca, a kolko 'ostalih' stradalo u ovim 'bjelačkim' pohodima.. žrtve se ne biraju. tko naleti, tko se zatekne tamo, odrapi ga, takva je tu logika. mediji ove prizore krvoprolića besramno rastežu i prikazuju svugdje, umjesto da ih prešute, sakriju, jer ovakvi prizori... izazivaju, mnogi dobiju ideju, a i sama pojava toga u medijima stvara sliku skoro pa prihvatljivog ponašanja, načina rješavanja problema. gdje smo sad?

VL
Avatar Burgija
Burgija
20:38 07.08.2019.

U Ameriki je postalo kulturno nekoga ubiti.

VL
XA
xaron
19:36 07.08.2019.

“ postalo je dio njihove kulture “....Ha ha ha, a kad to nije bio dio njihove .kulture ? Prije 200 godina kada su sa istim nelegalnim orużjem istrebljivali Indijance, ili nešto kasnije kada su legalnim oružjem oteli pola Mexika ( od Kalifornije do Texasa ). Dakle, ako prestane nošenje oružje, doči če i do prestanka Amerike kakvu sada znamo. To bi moglo biti dobro za neke, a loše za ostale ( ili obratno).

VL
NE
Nepokolebljiv
00:22 08.08.2019.

Amerikanci NE ZELE niti ce DOPUSTITI ogranicenje posjedovanja oruzja! G. Dino Brumec tko god vas je nadovorio staviti svoje ime pod ovaj uradak ili je bio zlonamjeran ili neinformiran o duhu Amerike kao ova druga osoba koja je potpisala clanak! Amerikanci imaju DUZNOST posjedovanja oruzja s glavnom svrhom da obrane Republiku prvenstveno od unutarnjih neprijatelja (kao slabokrvni i Kuscevic i Dalic u Hrvatskoj) te potom vanjskih napadaca! Oruzje bi moralo biti moderno i mocno da se moze mjeriti s naoruzanjem trupa mozebitnih tirana (to su neprijatelji slobodne Republike vec nagrizli vrlo strogo regulirajuci i ogranicavajuci kada su u pitanju mitraljezi i pjesacmo automatsko oruzje).

VL
Avatar mofo
mofo
21:02 07.08.2019.

Aha, bas ce zakoni zaustaviti nekoga tko zeli ubiti.. isto kao sto je istambulska zaustavila zlostavljace...

VL
DU
Deleted user
23:28 07.08.2019.

Hvala Bogu, pravo na oruzje je kod njih zasticeno ustavom. Kamo srece da je svaki Hrvat 1990. imao kod kuce oruzje. Nazalost nije, i dogodilo nam se upravo to o cemu govori americki ustav. Civili moraju imati pravo na oruzje, vlastitu zastitu, protiv tiranske vlasti. A 99% tih masovnih pucnjava je pocinjeno iz nelegalnog oruzja, dakle zakon je vec prekrsen. Novi zakoni nece nista promijeniti, osim oduzeti oruzje postenim ljudima i ostaviti ih goloruke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.