Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠALI NARUČITI NA HRVATSKOM

Amerikanci probali hranu u Zagrebu, a jedna stvar ih je posebno iznenadila

Amerikanci
Screenshot/You Tube
01.11.2022.
u 14:30

Prvi put probali su i kestene, koji su im se također svidjeli

Travel bloger Conner Sullivan sa svojim sestrama KC i Brianne posjetio je Zagreb. Na svom You Tube kanalu objavio je snimke obilaska našeg glavnog grada.

Tijekom boravka probali su raznu hranu i pića. Simpatična je reakcija Sullivana koji čita hrvatske riječi, pogotovo jaja na oko. Brojne pratitelje upravo je nasmijalo njegovo izgovaranje  riječi jaja kao "đađa". Također su bili zadovoljni što su naučili izgovarati "Mogu li dobiti kavu", ali i brojnim drugim riječima koje su naučili.

Probali su pršut i smokve na glavnom zagrebačkom trgu. Iznenadile su ih i cijene, pa su tako bili u šoku kada su večeru za troje platili 22 dolara što je oko 140 kuna. Također su bili oduševljeni našim kruhom i pecivima.

Oduševili su se i kafićima s grijalicama u centru grada. 

Prvi put probali su i kestene, koji su im se također svidjeli. Zaključili su da se u Hrvatskoj ljudi bolje hrane nego u SAD-u. Obišli su brojne lokacije u Zagrebu, te se vozili javnim prijevozom.

Tekst je originalno objavljen u studenom 2020. godine.

Ključne riječi

Komentara 20

SL
Slavonac12345
16:48 01.11.2022.

Vecera za 3je 22$....sta su jeli u zg burek????

PA
PadajSiloINepravdo
15:58 01.11.2022.

Brzi ste, to je bilo prije godinu dana. Brzina novinarstva ko u doba pony expressa

KR
kronika20
15:22 01.11.2022.

to dobro znaju naši gastarbajteri koji žive u tuđini da su u Hrvatskoj najbolje jede, živi nalagodnije sa najmanje rada i najviše slobodnog vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije