Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protivi se oružju

Amerikanci pokrenuli peticiju za deportaciju Piersa Morgana

Piers Morgan (1)
NI Syndication/PIXSELL
24.12.2012.
u 19:07

Ljuti su zbog njegovog zalaganja za kontrolu oružja nakon pucnjave u Connecticutu 14. prosinca kada je Adam Lanza pobio 20 djece i 6 oraslih u osnovnoj školi Sandy Cook

Više od 31 tisuće Amerikanaca potpisalo je peticiju za deportaciju Britanca Piersa Morgana, inače voditelja emisije na CNN-u, javlja BBC. Ljuti su zbog njegovog zalaganja za kontrolu oružja nakon pucnjave u Connecticutu 14. prosinca kada je Adam Lanza pobio 20 djece i 6 odraslih u osnovnoj školi Sandy Cook.

Moragan je tijekom nedavnog intervjua s Larryjem Prattom, svog gosta i direktora "Gun Owners of America" nazvao ''opasnim čovjekom''.

Kampanju protiv voditelja započeo je jedan teksaški novinar nakon što se Morganova emisija emitirala na CNN-u 19. prosinca.

U peticiji su voditelja optužili da se "uključio u neprijateljski napad protiv ustava SAD-a jer se obrušio na drugi amandman" koji štiti pravo pojedinaca na posjedovanje oružja u obrambene svrhe. "Zahtjevamo da se zbog njegovog nastojanja da potkopa Deklaraciju o pravima te zbog iskorištavanja svoje pozicije voditelja na nacionalnog televiziji kako bi izveo napade na prava američkih građana gospodin Morgan odmah deportira."

Morgan je na sve odgovorio na svom profilu na Twitteru. - Ako me deportiraju iz Amerike zbog toga što želim manje ubojstava u pucnjavama, postoji li koja država koja me želi imati- našalio se voditelj.

Ključne riječi

Komentara 2

SD
Salko Dinamitas
19:51 24.12.2012.

Pa sta bi sa americkom demokracijom i slobodom izrazavanja?

RO
rotten
19:53 24.12.2012.

...Nađe se jedan normalan koji vidi gdje je problem i oni ga hoće deportirati( dobro istina bog nije amer ali opet...) : Oni imaju pravo na obranu unutar svoga doma ali to što 95% takvog oružja posluži u nekakve z****čke svrhe koga je briga....Good bless America and way of life.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije