Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI KONFLIKTI

Amerikanci objavili: BiH je krizno žarište, rizik od sukoba je kao u Somaliji, Etiopiji, Sudanu...

Ilustracija
Denis Kapetanovic/PIXSELL
14.01.2022.
u 23:00

Amerika se suočava sa zahtjevnim setom promjena u vanjskoj politici, od humanitarnih kriza do sukoba velikih sila, upozorava Vijeće za inozemne odnose

Komentara 37

Avatar quo_vadis
quo_vadis
23:20 14.01.2022.

neka budu vjerodostoji i jasno kažu, koji narodi su krivi za tu situaciju,hrvati sigurno nisu....

Avatar Upitnik30
Upitnik30
23:33 14.01.2022.

Ameri bi malo ratovali.. Jedan zgodan mali pokolj, daleko od njih.. Sve što se kuha, moglo se spriječiti, ali nikome nije u interesu.. E sada, ne moramo pričati "tko nas, bre, zavadi" i sjediti oko logorske vatrice, ali ako nasjednemo opet na ovu priču i poubijamo se dok drugi kupe vrhnje, bit će to jedna vrsta prirodne selekcije..

Avatar Scheweningen
Scheweningen
07:53 15.01.2022.

Sjećam se kad je negdje početkom 80 ih , sarajevski As objavio da CIA predviđa građanski rat i raspad Jugoslavije. Al smo se ismijali …. ali ne zadugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?