Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idlib

Amerikanci napali Al Kaidu, ubijeno 40 džihadista

Foto: REUTERS/Pixsell
31.08.2019.
u 23:40

Središnje zapovjedništvo SAD-a je navelo u priopćenju da su meta operacije bili vođe Al Kaide odgovorni za "napade na američke građane, naše partnere i nedužne civile".

Američka vojska je potvrdila da je u subotu izvela napad na centar Al Kaide u Idlibu na sjeverozapadu Sirije pri čemu je navodno ubijeno 40 džihadista.

Središnje zapovjedništvo SAD-a je navelo u priopćenju da su meta operacije bili vođe Al Kaide odgovorni za "napade na američke građane, naše partnere i nedužne civile". 

"Uklanjanje ovog centra će dodatno oslabiti njihovu sposobnost za provođenje novih napada i destabilizaciju regije", dodaju u priopćenju. 

Ranije je sirijski Opservatorij za ljudska prava objavio da je najmanje 40 džihadista ubijeno u raketnim napadima čija je meta bio sastanak skupine povezane s Al Kaidom u Idlibu. 

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:09 01.09.2019.

Dobre vijesti s istoka

MA
mateistina
13:17 01.09.2019.

Puna podrška Amerima

Avatar navijač
navijač
08:59 01.09.2019.

Ništa bez američke akcije, dobro da ih Rusi nisu gađali, opet bi pobili civile pa optužili Amerikance za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije