Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE PRITISKA

Amerika u IT ratu s Kinom dobila dva saveznika – Japan i Nizozemsku

28.01.2023.
u 21:01

Bidenova administracija ne samo da nije odustala od Trumpova trgovinskog konflikta s Pekingom nego ga je i intenzivirala uključivši u tehnološki rat dva nova saveznika, Japan i Nizozemsku

Komentara 2

TR
trpimir2022
21:11 28.01.2023.

Amerika nema saveznika, samo vazale i neprijatelje. Naravno, u medijskom prostoru vazali se nazivju saveznicima, jer tako su svi sretniji. Ipak, to je dinamička igra, jer najmoćniji saveznik, sutra postaje neprijatelj. Tako funkcionira drobilica konkurencije, na putu globalne dominacije.

XA
xaron
01:34 29.01.2023.

To su trebali uraditi prije 20 godina. Sada je mozda i kasno jer je Kineska ekonomija previse narasla za ovako izolovane mjere. Glad za profitom mogla bi Zapad doči glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije